Γιάννης Ιωάννου

Ντέρμπι... τριπλής παραλλαγής θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (06/04, 17:00) στο ΓΣΠ, αφού η Ομόνοια θα κοντραριστεί με τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, για να μη χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν για επίτευξη των στόχων τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από την ισοπαλία στο ματς με την Πάφο, η οποία την άφησε επτά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από την άλλη, η Λεμεσιανή ομάδα έχασε κι αυτή δύο βαθμούς στην έδρα της απέναντι στην Ανόρθωση και είδε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στο +5...

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, αφού πλέον λιγοστεύουν τα παιχνίδια και αν ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώσει και άλλο τις αποστάσεις σε αυτή την αγωνιστική, ουσιαστικά θα... σβήσει το όνειρο του τίτλου για Ομόνοια και Άρη και θα περιοριστούν στη διεκδίκηση μίας θέση για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε διάφορες δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, στην προσπάθεια του να βελτιώσει την ομάδα του ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ έγινε αρκετή δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων, στα «στημένα» και σε θέματα τακτικής, αναλύοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Άρη.

Στον αντίποδα, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ο οποίος θα δει και αυτό το ματς από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, δούλεψε κι αυτός με τους παίκτες του για να βελτιώσει την ομάδα του σε όλους τους τομείς, αφού αρκετά πράγματα δεν λειτούργησαν σωστά στο ματς με την Ανόρθωση και ανάμεσα σε άλλα ζήτησε προσοχή, συγκέντρωση, υπομονή και καθαρό μυαλό, ειδικά αν το παιχνίδι «στραβώσει».

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε 24 παίκτες στην αποστολή, τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτη, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή και Μπεζούς.

Εκτός έμειναν οι Μάθιους και Λανγκ, αλλά και ο Χαμάς ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνηση και η κατάσταση του θα αξιολογείται τις επόμενες μέρες...

Από πλευράς Άρη, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γιαγκό και ο τραυματίας Στρούσκι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στην αποστολή των Μουσούντα και Μάτισικ, αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

17:00 Ομόνοια - Άρης
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Obrenovic Rade
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Λάμπρου Λάμπρος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»-ThemaSports
18/05 @ 23:44

Η Ανόρθωση συγχαίρει τους... Ευρωπαίους - «Καλή επιτυχία.»

Το μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τον τελικό κυπέλλου και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ThemaSports
18/05 @ 22:03

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Η πλέον ιστορική 11άδα της Πάφου από τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 20:37

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ στο... πρώτο της - Κι άλλο γκολ η Πάφος, 0-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος στο 36' προηγείται της Ομόνοιας με 0-2!

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ThemaSports
18/05 @ 20:05

Εντυπωσιακή υποδοχή στον τελικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κορεό υποδέχθηκαν τις φιναλίστ του τελικού κυπέλλου οι οπαδοί της Ομόνοιας και της Πάφου.

Στο ΓΣΠ ο «Tsioupantona» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)  -ThemaSports
18/05 @ 19:11

Στο ΓΣΠ ο «Tsioupantona» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν μπορούσε να λείπει από τον μεγάλο τελικό ο Τσιουππής.

Oι φίλαθλοι Ομόνοιας και Πάφου στο ΓΣΠ (ΓΣΠ)-ThemaSports
18/05 @ 18:29

Oι φίλαθλοι Ομόνοιας και Πάφου στο ΓΣΠ (ΓΣΠ)

Φωτογραφίες με τους φιλάθλους της Ομόνοιας και της Πάφου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ