Με Σπόραρ αλλά χωρίς Αϊτόρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Με Σπόραρ αλλά χωρίς Αϊτόρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (05/04) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου (07/04) αγώνα, κόντρα στον Άρη.

Στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, για το ματς του «τριφυλλιού» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έχοντας, πάντως, μείνει αμφότεροι εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παρελθόν ο Ιάσονας Πική - Ποια ομάδα κατέβαλε τη ρήτρα αποδέσμευσης του

Παρελθόν ο Ιάσονας Πική - Ποια ομάδα κατέβαλε τη ρήτρα αποδέσμευσης του

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Ιάσονας Πικής, αφού η Πιούνικ Ερεβάν από την Αρμενία, ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του (σσ. γύρω στις 50.000 ευρώ), όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λευκωσίας.