Με Σπόραρ αλλά χωρίς Αϊτόρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Με Σπόραρ αλλά χωρίς Αϊτόρ η προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (05/04) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου (07/04) αγώνα, κόντρα στον Άρη.

Στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ, για το ματς του «τριφυλλιού» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έχοντας, πάντως, μείνει αμφότεροι εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι μακροχρόνια απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το τελευταίο χειροκρότημα της Λιβόρνο στον Ίγκορ Πρότι

Το τελευταίο χειροκρότημα της Λιβόρνο στον Ίγκορ Πρότι

Ο Ίγκορ Πρότι έφυγε στα 58 του, αφήνοντας πίσω μια συγκλονιστική ιστορία πίστης, επιστροφής και αφοσίωσης. Έναν μύθο που γεννήθηκε από τη Λιβόρνο και έμεινε για πάντα στην καρδιά της.

BEST OF THEMASPORTS