Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Ο προπονητής της Τσέλσι έσταξε μέλι για τον Κόουλ Πάλμερ, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού, στη μυθική ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Γιουνάιτεντ (4-3).

«Μία από τις καλύτερες ικανότητες είναι η νοοτροπία του και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει την πίεση. Είναι νέος και νομίζω ότι είναι η πρώτη του σεζόν που παίζει πολύ σταθερά. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό το πώς αντιμετωπίζει την πίεση.

Με τη σημερινή απόδοση είναι αδύνατο να πούμε ότι δεν είναι κορυφαίος παίκτης. Κάνει φανταστική δουλειά, είναι δύσκολο να μην μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν. Σήμερα έδειξε τη νοοτροπία και την ποιότητα του».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η επική αντίδραση του μικρότερου γιου του Μέσι όταν πλησίασε να τον αγκαλιάσει μετά τον αγώνα

Η επική αντίδραση του μικρότερου γιου του Μέσι όταν πλησίασε να τον αγκαλιάσει μετά τον αγώνα

Ο μικρός Τσίρο έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς της Ίντερ Μαϊάμι, όταν πλησίασε τον ιδρωμένο Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό, έκλεισε τη μύτη του μόλις τον μύρισε και προκάλεσε το αυθόρμητο γέλιο του πατέρα του.