Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Ο προπονητής της Τσέλσι έσταξε μέλι για τον Κόουλ Πάλμερ, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού, στη μυθική ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Γιουνάιτεντ (4-3).

«Μία από τις καλύτερες ικανότητες είναι η νοοτροπία του και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει την πίεση. Είναι νέος και νομίζω ότι είναι η πρώτη του σεζόν που παίζει πολύ σταθερά. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό το πώς αντιμετωπίζει την πίεση.

Με τη σημερινή απόδοση είναι αδύνατο να πούμε ότι δεν είναι κορυφαίος παίκτης. Κάνει φανταστική δουλειά, είναι δύσκολο να μην μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν. Σήμερα έδειξε τη νοοτροπία και την ποιότητα του».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μαρινάκης: «Με έφτυσε και τον χαστούκισα» - Δημητριάδης: «Μου είπε "σου γ@μ@ τη μάνα" και του έριξα γροθιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρινάκης: «Με έφτυσε και τον χαστούκισα» - Δημητριάδης: «Μου είπε "σου γ@μ@ τη μάνα" και του έριξα γροθιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο T-Center κατά τη διάρκεια του τελικού της Euroleague, με τους δυο τους να δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το πώς εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.