Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποτσετίνο: «Είναι κορυφαίος παίκτης»

Ο προπονητής της Τσέλσι έσταξε μέλι για τον Κόουλ Πάλμερ, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού, στη μυθική ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Γιουνάιτεντ (4-3).

«Μία από τις καλύτερες ικανότητες είναι η νοοτροπία του και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει την πίεση. Είναι νέος και νομίζω ότι είναι η πρώτη του σεζόν που παίζει πολύ σταθερά. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό το πώς αντιμετωπίζει την πίεση.

Με τη σημερινή απόδοση είναι αδύνατο να πούμε ότι δεν είναι κορυφαίος παίκτης. Κάνει φανταστική δουλειά, είναι δύσκολο να μην μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν. Σήμερα έδειξε τη νοοτροπία και την ποιότητα του».

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το ότι έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φουτμπόλ, δεν αποτελεί δικαιολογία…

Το ότι έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φουτμπόλ, δεν αποτελεί δικαιολογία…

Ισοφαρίζοντας στο τέλος ο Παναγιώτης Αντρέου απέτρεψε το μεγάλο κάζο για την Ομόνοια. Έμοιαζε με παιχνίδι μίνι φούτμπολ η συνάντηση, λόγω των μικρότερων διαστάσεων του γηπέδου, όπως και του όλου περιβάλλοντος εκεί στο Γιβραλτάρ (βάσει της εικόνας που είχαμε από την TV), όμως στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν προβληματική η παρουσία των πρασίνων.