Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία έκανε η Νότιγχαμ το βράδυ της Τρίτης, αφού επικράτησε με σκορ 3-1 της Φούλαμ και βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια νίκη που δίνει ψυχολογία στη Φόρεστ ενόψει της συνέχειας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να περιμένει μετά τη φυσούνα τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μαρινάκης ήταν πανευτυχής και αγκάλιασε τους παίκτες, συγχαίροντας έναν-έναν για αυτό το σπουδαίο τρίποντο, ενώ έδωσε και το έναυσμα για ανάλογη συνέχεια ώστε η Νότιγχαμ να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Premier League.

 

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!-ThemaSports
18/05 @ 18:07

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!

Είχε σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική. Το μόνο που απέμενε για τη Σέλτικ ήταν ένα ματς και το πάρτι τίτλου!

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!-ThemaSports
18/05 @ 17:59

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!

Ο Μάρκο Ρόις ζει μεγάλες στιγμές στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, με τους οπαδούς της Μπορούσια να τον αποθεώνουν με ένα υπέροχο coreo.

O Κλοπ άνοιξε προφίλ στο Instagram για να επικοινωνεί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 15:47

O Κλοπ άνοιξε προφίλ στο Instagram για να επικοινωνεί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το έκανε κι αυτό για τη μεγάλη του αγάπη! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον στα social media για να διατηρήσει επαφή με τους φίλους της Λίβερπουλ και να μη χάνει στιγμή απ' όσα θα συμβαίνουν χωρίς εκείνον στην ομάδα που λάτρεψε!

«Σταματήστε τη Σίτι και θα κερνάω καφέ για μια ζωή»: Η δελεαστική... προσφορά που έλαβε παίκτης της Γουέστ Χαμ από οπαδό της Άρσεναλ! -ThemaSports
18/05 @ 15:35

«Σταματήστε τη Σίτι και θα κερνάω καφέ για μια ζωή»: Η δελεαστική... προσφορά που έλαβε παίκτης της Γουέστ Χαμ από οπαδό της Άρσεναλ!

Οπαδοί της Άρσεναλ κάνουν ό,τι μπορούν για να ζήσουν τ' όνειρο του θριάμβου απέναντι στη Σίτι με την κατάκτηση του τίτλου και έφτασαν σε σημείο να υπόσχονται κερασμένο καφέ για μια ολόκληρη ζωή, στον Βλάντιμιρ Τσούφαλ!

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!-ThemaSports
18/05 @ 14:41

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!

Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε πως θα είναι προπονητής της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν!

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 10:54

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ