Τοποθετήθηκε για το κεφάλαιο Εθνική Κύπρου ο Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Kick Off» της Cablenet.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι ανέφερε:

Για την Εθνική: «Η Εθνική αυτή την στιγμή έχει ένα υλικό. Αρκετοί παίκτες είναι έμπειροι είτε από τις ομάδες τους είτε παίζουν στο εξωτερικό. Μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα από τον όμιλο. Είναι ένα σύνολο που πρέπει να δουλέψει σκληρά. Μας έχουν ξοφλημένους αλλά εμείς πρέπει να τους διαψεύσουμε. Να μην μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την ομάδα μας. Έχουμε καλό υλικό, να δουλέψουμε περισσότερο».

Αν θα τον ενδιέφερε να κάτσει στον πάγκο της Κύπρου: «Για εμένα η Εθνική είναι πιο ψηλά από κάθε ομάδα. Είναι η χώρα μου. Δεν θέλω να μου κάνει χάρη η Ομοσπονδία. Αν κρίνει ότι ο Αυγουστή έχει το πακέτο τότε με ενδιαφέρει. Όπως θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Είναι το πιο ψηλό επίπεδο».

«Ήμουν με τον Αναστασιάδη στις κλήσεις. Έκανε εξαιρετική χρονιά ο κύριος Αναστασιάδης. Έχω μνήμη από το 0-2 στην Ιταλία και χάσαμε 3-2 στα τελευταία λεπτά. Το θυμάμαι. Μέχρι το 70’ ήταν 0-2. Ο κόουτς έβαζε επιθετικό αντί αμυντικό. Έβαλε τον Κωνσταντίνου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά ήταν ένας κόουτς που πάντα σου έδινε την εντύπωση πως θέλει τη νίκη».

Για το υλικό στην Εθνική Κύπρου: «Υπήρχαν αρκετά καλοί παίκτες τότε. Και τώρα υπάρχουν. Σε κάθε ματς είσαι αουτσάιντερ άρα πρέπει να δώσεις παραπάνω από τον αντίπαλο στο γήπεδο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι ο παίκτης πρέπει να σκέφτεται την Εθνική. Είναι υπόχρεος να το πράξει. Αν δεν το κάνει καλύτερα να μην έρθει. Να πει ότι είναι τραυματίας και να πει δεν θέλω να έρθω. Δεν μπορεί ατομικά κάποιος να κάνει κάτι σε αυτό το επίπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις-ThemaSports
02/05 @ 13:05

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις

Ξεκινάει προπονήσεις η Εθνική παίδων Κ17

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)-ThemaSports
02/05 @ 12:50

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)

Σημαντική διοργάνωση για την Εθνική Κ15

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16-ThemaSports
02/05 @ 11:30

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16

Ξεκινάει προετοιμασία η Εθνική Κ16

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO-ThemaSports
26/04 @ 20:34

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ