Η Πόγκον Σέτσιν των Ευθύμη Κουλούρη και Λεονάρντο Κούτρη προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και αποθέωσε τον Έλληνα μπακ με ευφάνταστο τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ευθύμης Κουλούρης και Λεονάρντο Κούτρης γράφουν ιστορία με την Πόγκον στην Πολωνία.

Μετά το περσινό πρώτο εξάμηνο όπου αναδείχθηκε καλύτερη χειμερινή μεταγραφή, ενώ επιλέχθηκε στην ενδεκάδα της σεζόν, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στο Σέτσιν το περασμένο καλοκαίρι τον άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου.

Μαζί κρατούν την Πόγκον στην έκτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος διεκδικώντας επάξια τον τίτλο, ενώ το βράδυ της Τετάρτης έκλεισαν θέση στον τελικό του Κυπέλλου. Απέκλεισαν την πρωτοπόρο της Ekstraklasa Γιαγκελόνια επικρατώντας με 2-1 στην παράταση.

Ο 28χρονος φορ ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος φτάνοντας τα 14 γκολ σε 34 εμφανίσεις και αυτόν αποτέλεσε την αφορμή για να τον χαρακτηρίσουν οι υπεύθυνοι των social media «Έλληνα Μπενζεμά»(!) ενώ ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν εκ των διακριθέντων. Η αψεγάδιαστη εμφάνιση του Κούτρη μάλιστα έφερε και την αποθέωση στον επίσημο λογαριασμό της Πόγκον στο Χ.

«Λεονάρντο GOATris. Δεν περιγράφω άλλο», ανέφερε η ανάρτηση που τον χαρακτήριζε κορυφαίο στη θέση του. Τόσο εκείνος όσο και ο Κουλούρης θα επιδιώξουν στις 2 Μαΐου την παρθενική κατάκτηση του Κυπέλλου Πολωνίας για την ομάδα του Σέτσιν.

 

 

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Κλοπ άνοιξε προφίλ στο Instagram για να επικοινωνεί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/05 @ 15:47

O Κλοπ άνοιξε προφίλ στο Instagram για να επικοινωνεί με τους οπαδούς της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το έκανε κι αυτό για τη μεγάλη του αγάπη! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον στα social media για να διατηρήσει επαφή με τους φίλους της Λίβερπουλ και να μη χάνει στιγμή απ' όσα θα συμβαίνουν χωρίς εκείνον στην ομάδα που λάτρεψε!

«Σταματήστε τη Σίτι και θα κερνάω καφέ για μια ζωή»: Η δελεαστική... προσφορά που έλαβε παίκτης της Γουέστ Χαμ από οπαδό της Άρσεναλ! -ThemaSports
18/05 @ 15:35

«Σταματήστε τη Σίτι και θα κερνάω καφέ για μια ζωή»: Η δελεαστική... προσφορά που έλαβε παίκτης της Γουέστ Χαμ από οπαδό της Άρσεναλ!

Οπαδοί της Άρσεναλ κάνουν ό,τι μπορούν για να ζήσουν τ' όνειρο του θριάμβου απέναντι στη Σίτι με την κατάκτηση του τίτλου και έφτασαν σε σημείο να υπόσχονται κερασμένο καφέ για μια ολόκληρη ζωή, στον Βλάντιμιρ Τσούφαλ!

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!-ThemaSports
18/05 @ 14:41

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ: «Ναι, θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»!

Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε πως θα είναι προπονητής της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν!

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/05 @ 10:54

Παίκτες και φίλοι συγκίνησαν τον Κλοπ: «Θα έδινα τα πάντα να παίξω για εκείνον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο προτού αποχωρήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε μέσα από ένα βίντεο πόσο άλλαξε τη ζωή ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές του, πόσο βοήθησε άλλους σε δύσκολες στιγμές και πόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη τους ώστε να τον θέλουν φίλο για μια ζωή. «Θα έδινα τα πάντα να παίξω έστω και μια σεζόν για εκείνον» είπε ο Στίβεν Τζέραρντ!

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
18/05 @ 09:37

ΜΕΣΙ: Πουλήθηκε για €890.000 η... χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το 2000 με την Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών...

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ-ThemaSports
18/05 @ 09:24

Για τη νίκη-τίτλο η Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τρίποντο και... θαύμα θέλει η Άρσεναλ

Την τελευταία αγωνιστική κρίνεται ο τίτλος της Premier League, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, με τους «πολίτες» να διατηρούν καθαρό προβάδισμα, καθώς είναι στο +2 από τους Λονδρέζους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ