Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ για όλα τα θέματα που αφορούν τις ομάδες, το αυριανό συνέδριο στη Λεμεσό για πάταξη της βίας παρουσία της FIFPRO. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Συνέδριο για την εργασιακή βία στους αγωνιστικούς χώρους, προχωράμε για να βρούμε λύση. Η λύση απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων είναι ημίμετρο. Αρπάξαμε μία ευκαιρία που υπήρχε μέσω FIFPRO και Ευρώπης και καταφέραμε να φέρουμε το συνέδριο στην Κύπρο. 35 καλεσμένοι απ’ όλοι την Ευρώπη. Θα μιλήσουν για θέματα βίας στους αθλητικούς χώρους, θα έχουμε αντιπρόσωπους από την ΟΥΕΦΑ. Το πρώτο βασικό είναι η επικύρωση μίας σύμβασης που έχει υπογραφτεί από το 2017 και δεν εφαρμόζεται, ούτε έχει προωθεί στο κοινοβούλιο. Μέσα σε αυτή την σύμβαση υπάρχουν άρθρα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο για μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Σοβαρό θέμα. Αρκετά μέλη της βουλής ενδιαφέρθηκαν να πάει προς ψήφιση η σύμβαση. Θα έχουμε εκτός από τον κο. Γκόμες δύο εκ των υπευθύνων της ΟΥΕΦΑ για θέματα ασφάλειας. Θα μας εξηγήσει τι κάνουν αυτοί και τι αλλαγές μπορούν να γίνουν. Θα είναι καλεσμένοι και από Ελλάδα, Ιταλία, Σερβία με τα προβλήματα που έχουν εκεί. Η Ελλάδα είναι αποτυχημένο μοντέλο για όλη την Ευρώπη. Το συνέδριο θα είναι παρουσία της ΚΟΠ, ΚΟΑ, υπό την αιγίδα της αστυνομίας και οι ιδιοκτήτες των σταδίων. Αντιπρόσωποι από πανεπιστήμια κτλ, θα απουσιάζουν οι αντιπρόσωποι του υπουγείου δικαιοσύνης».

«Η κάρτα φιλάθλου είναι παρών – απών γιατί υπάρχει θέμα με τις εγκαταστάσεις. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό, είναι ανούσια. Εδώ έχει ευθύνη και η αρχή αδειόδοτησης σταδίων. Εμείς έχει 10 χρόνια που φωνάζουμε, ο νόμος είναι νόμος, θα περιμένουμε να θρηνήσουμε νεκρούς; Πρέπει να παρανομούμε δηλάδη; Να βάζουμε τη ζωή του κόσμου σε κίνδυνο;».

«Το πιο τρανό παράδειγμα είναι το ΑΕΚ Αρένα, μπορείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά από τα δημόσια έργα...».

Για τους μισθούς παικτών: «Υπάρχει πρόβλημα και αυτό οφείλεται στον ελλειπή έλεγχο των κριτηρίων και σε αυτό ευθύνεται ο Νικ Νικολάου. Τον έλεγχο Σεπτεμβρίου όταν τον κάνεις Φεβρουάριο, τότε επιβαρύνεις με επιπλέον πίστωση. Ήδη γνωρίζουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα σωματεία. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύομαστε πάνω σε αυτό. Διπλά συμβόλαια κ.α. Η λυπητερή για τα σωματεία θα έρθει από τη ΦΙΦΑ και θα είναι μπαμ και κάτω. Όλοι γνωρίζουμε για τα διπλά συμβόλαια. Αν σωματεία πήραν προκαταβολικά τηλεοπτικά δικαιώματα από τα επόμενα χρόνια, τότε έσοδα δεν θα έχεις...».

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)-ThemaSports
16/04 @ 15:42

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Εθνικός Άχνας - Απόλλων θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες-ThemaSports
16/04 @ 14:25

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. 

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»-ThemaSports
16/04 @ 14:12

«Με δώδεκα ομάδες θα ήταν καλύτερα…»

Ο Χρίστος Χαραλάμπους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή-ThemaSports
16/04 @ 12:20

Επίσημη η πρώτη παραίτηση διαιτητή

Ο Αιμίλιος Χριστοφή μετά από σχε΄δον 16 χρόνια παρουσίας του σαν διαιτητής, δηλώνει και επίσημα την παραίτηση του με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»-ThemaSports
16/04 @ 10:45

Αντρέας Γεωργίου: «Η φάση του Βαλακάρι με τον Τομανέ δεν είναι ίδια - Στη φάση με τον Τομανέ δεν υπήρξε σπρώξιμο»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρώην διαιτητής Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος ανέλυσε τις φάσεις από τους αγώνες που πέρασαν το Σαββατοκύριακο.

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!-ThemaSports
16/04 @ 10:35

Απαγορευτικό αποτέλεσμα!

ΑΕΚ και Ομόνοια παίζουν μαζί την Κυριακή σε ένα κρίσιμο ντέρμπι

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ