Το κλίμα για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει το ελεύθερο στον Γάλλο να ανακοινώσει εκείνος τη μεταγραφή του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θέμα χρόνου είναι πλέον η μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο Γάλλος έχει ενημερώσει ήδη την Παρί Σεν Ζερμέν πως θα φορέσει σύντομα τη φανέλα της «βασίλισσας».

Από τότε λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Εμπαπέ την επερχόμενη αποχώρησή του από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ στα αποδυτήρια, αλλά και ο κόσμος δείχνει την ίδια αρνητική διάθεση προς τον παίκτη.

 



Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ρεάλ έχει δώσει το ελεύθερο στον Εμπαπέ να ανακοινώσει ο ίδιος τη μεταγραφή του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, όποτε πιστεύει ο ίδιος ότι είναι καλύτερα. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση δεν θα έρθει όσο Ρεάλ και Παρί παίζουν στο Champions League, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν μεταξύ τους στον τελικό την 1η Ιουνίου.

Η «βασίλισσα» λοιπόν προχώρησε σε αυτή την απόφαση ώστε να αποφύγει τις… γκρίνιες που θα υπάρξουν, με τον Εμπαπέ να διαλέγει εκείνος την ημερομηνία της ανακοίνωσης της μεταγραφής του.

 
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ThemaSports
19/05 @ 20:30

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το φινάλε της Premier League βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει στην 8η θέση και να χρειάζεται να κατακτήσει το FA Cup κόντρα στην Σίτι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ η Νότιγχαμ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ