Οι δίδυμοι γιοι ενός «θρυλικού» χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δίδυμοι γιοι ενός πρώην «θρύλου» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα!
Ο λόγος για τους Τζακ και Τάιλερ Φλέτσερ, 17χρονους γιους του σπουδαίου Ντάρεν Φλέτσερ, οι οποίοι μάλιστα αποκτήθηκαν από τους «κόκκινους διαβόλους» το περασμένο καλοκαίρι, καθώς μέχρι τότε αγωνίζονταν στα νεανικά κλιμάκια της Σίτι.
Θυμίζουμε πως ο Ντάρεν Φλέτσερ, ένας χαφ που έγραψε ιστορία με την κόκκινη φανέλα, αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ από το 2002 έως το 2015, κάνοντας συνολικά 342 εμφανίσεις και κατακτώντας το Champions League του 2008, αλλά και πέντε Premier League. Πλέον, αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή της πρώην ομάδας του.
sport-fm.gr
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 00:09
Με τον Χρήστο Αλεξίου βασικό, η Ίντερ νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα και πήρε τον τίτλο στην Primavera.
30/05 @ 22:34
Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League, οι φήμες για το μέλλον του Σιμόνε Ιντσάγκι στην Ίντερ φουντώνουν.
30/05 @ 21:53
Δείτε αναλυτικά τα μετάλλια του άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια!
30/05 @ 21:30
Το έκανε ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε -μαζί με τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ- το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λειψίας, 8ο στη μυθική καριέρα του!
30/05 @ 21:12
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζερεμί Φριμπόνγκ, με τους «Reds» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Λεβερκούζεν!
30/05 @ 20:23
Τις διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου επιθετικού, Μπέντζαμιν Σέσκο, ξεκίνησε η Άρσεναλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».
BEST OF THEMASPORTS