Ανδρέας ΣταύρουΈρχεται πολύ δύσκολο και απαιτητικό για τον Άρη και καλείται να το βγάλει εις πέρας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από το Σάββατο 6 Απριλίου ξεκινάει μια σειρά πολύ δύσκολων και απαιτητικών αγώνων για τον Άρη και ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο, έτσι ώστε από την μία να παραμείνει ζωντανός για τον τίτλο αλλά να βρεθεί και στον τελικό κυπέλλου.
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι σε μια κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα ως προς το θέμα των αποτελεσμάτων και αυτό επηρεάζει πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής στα πλει οφς ο περσινός πρωταθλητής έχει πενιχρή συγκομιδή 5 βαθμών με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Προφανώς και ο Άρης δεν είναι κακή ομάδα, απλά το φορμάρισμα που είχε πέρσι στα πλει οφς δεν υπάρχει φέτος, σε συνδυασμό εννοείται με την ηρεμία και το καθαρό μυαλό που λείπει από την ομάδα.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί θα αποδείξει πάρα πολλά ως προς το που μπορεί να φτάσει ο Άρης, καθώς επίσης και το αν θα καταφέρει να στείλει το μήνυμα ότι στα δύσκολα θα βγει μπροστά για να πετύχει τον στόχο του.
Το πρώτο παιχνίδι του απαιτητικού προγράμματος έχει την Ομόνοια αύριο Σάββατο (06/04, 17:00) και ο στόχος είναι το διπλό στο ΓΣΠ.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 23:20
Ο Μόργκαν Μπράουν μετά από 6 χρόνια στον Άρη, αποτελεί παρελθόν και μέσω social media λέει το αντίο του.
30/05 @ 20:00
H φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια του Άρη, θα έχει δύσκολο έργο αφού θα είναι στους ανίσχυρους στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.
30/05 @ 18:04
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Άρη για την ανάδειξη του Γιαννίκ Γκομίς ως παίκτη του μήνα Μαΐου.
30/05 @ 15:15
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι φαβορί για τον πάγκο της Λέγκια Βαρσοβίας
28/05 @ 13:00
Ο Άρης έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια με βίντεο από όλα τα γκολ του φέτος
26/05 @ 19:45
Διαβάστε τις δηλώσεις από τον μάνατζερ του Ντβάλι, Λάσα Οντιλάτζε σε Μέσο της Γεωργίας.
BEST OF THEMASPORTS