Premier League - 3η αγωνιστική: Πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τσέλσι
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός, με την πρωταθλήτρια Άρσεναλ να υποδέχεται την Τσέλσι στο Έμιρεϊτς, για την 3η αγωνιστική της Premier League.




Με μία… Ferrari παρομοίασε τους Σέλτικς ο Μαρκ Ντέινιο, μετά την επικράτηση της Βοστώνης επί των Θάντερ τα ξημερώματα στο NBA!
Η Βοστώνη κατάφερε να συντρίψει με 135-100 την Οκλαχόμα, εξασφαλίζοντας το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το NBA και συνεπώς το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs!
Πρωταγωνιστής στη νέα μεγαλειώδη εμφάνιση των «πράσινων» ήταν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 μπλοκ, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους και ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 23 πόντους και 7 ριμπάουντ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν το 11 σερί εντός έδρας παιχνίδι και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 60-16.
Για τους Θάντερ, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Τζος Γκίντεϊ με 17 πόντους, με τον Λου Ντορτ να προσθέτει 15 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA
Χόρνετς-Μπλέιζερς 86-89
Γουίζαρντς-Λέικερς 120-125
Χοκς-Πίστονς 121-113
Σέλτικς-Θάντερ 135-100
Νετς-Πέισερς 115-111
Μπακς-Γκρίζλις 101-111
Τίμπεργουλβς-Ράπτορς 133-85
Πέλικανς-Μάτζικ 108-117
Σανς-Καβαλίερς 122-101
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις