Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε για το λάθος του στο γκολ της ΑΕΚ που έκανε το 0-1 και… λύγισε όταν ρωτήθηκε για τις 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χουάνκαρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1, 03/04) απολογήθηκε για το λάθος που οδήγησε στο γκολ της Ένωσης, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή (2-1), ενώ βούρκωσε on camera.
«Θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», τόνισε.
Όταν ρωτήθηκε τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και είπε: «Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».
www.bnsports.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
28/05 @ 15:25
Τίτλους τέλους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
BEST OF THEMASPORTS