Αντιπρόεδρος Φενέρ: «Θα κατέβουμε στον τελικό του Σούπερ Καπ με την U19...»

Αντιπρόεδρος Φενέρ: «Θα κατέβουμε στον τελικό του Σούπερ Καπ με την U19...»

Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα, αλλά και την στάση που κράτησε η ομοσπονδία της Τουρκίας και η ίδια η λίγκα, η διοίκηση της Φενέρ πραγματοποίησε χθες έκτακτη Γενική Συνέλευση με παρουσία τουλάχιστονξ 25 χιλιάδων φίλων της ομάδας!

Σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, αποφασίστηκε να κάνουν στην άκρη την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, λέγοντας πως στη γενική συνέλευση που θα γίνει σε 3 μήνες θα υπάρξει εξελίξεις για το θέμα αυτό και θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Με σημερινές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπιλετσίκ, αποκάλυψε πως η ομάδα πήρε την απόφαση να κατέβει με την U19 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας στις 7 Απριλίου κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, μετά και την απόρριψη των αιτημάτων της από την ομοσπονδία, τόσο για ξένο διαιτητή, όσο και για αναβολή του αγώνα.

Να θυμίσουμε πως τέσσερις ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11 του μήνα, η Φενέρ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Conference League, για αυτό και είχε ζητήσει την αναβολή του ματς, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για το ευρωπαϊκό ματς.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

Αρκετές ανακατατάξεις παρουσιάζει η βαθμολογία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον... αρχίζει να ξεχωρίζει η τετράδα στο γκρουπ του τίτλου, ενώ μαίνεται η μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, πέραν της ΕΝΠ που είναι στο «βυθό» του πίνακα.