Τελική ευθεία για το φινάλε στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας

Τελική ευθεία για το φινάλε στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το της β' φάσης στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

Την κούρσα οδηγεί ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 61 βαθμούς σε 4 αγώνες που την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

Ακολουθεί με 52 βαθμούς αλλά σε 6 αγώνες η ομάδα Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και στην 3η θέση με 48 βαθμούς βρίσκεται η Γεροσκήπου FC που επίσης έδωσε 6 αγώνες.

Στην 4η θέση βρίσκεται η ΕΝΑΔ με 46 βαθμούς σε 5 αγώνες και αμέσως πιο κάτω με 45 βαθμούς ο Κούρης Ερήμης σε 6 αγώνες.

Με τη λήξη του φετινού Πρωταθλήματος, εκτός από το Διγενή Ακρίτα Μόρφου άνοδο θα εξασφαλίσουν επίσης οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-3.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Κούρης Ερήμης - Εθνικός Λατσιών 1-3
Γεροσκήπου FC - Πέγεια 9-1
Σπάρτακος Κιτίου - ΕΝΑΔ 2-3
Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα - ΑΣΙΛ Λύσης 7-3

* Κενή αγωνιστική για τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Βλέπεις τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και σε πιάνει κατάθλιψη"

"Βλέπεις τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και σε πιάνει κατάθλιψη"

Ο Επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης του φούτσαλ ΑΠΟΕΛ, Χάρης Βασιλειου μίλησε για τον ποδοσφαιρικο ΑΠΟΕΛ.