Χρωστάνε (και) στους επιτηρητές του αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαϊου…

Χρωστάνε (και) στους επιτηρητές του αγώνα με την Ομόνοια 29ης Μαϊου…

Τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα στην Ανόρθωση, αποτελούν τεράστιο πονοκέφαλο για την διοίκηση Σάντη. Ο πρόεδρος του Βαρωσιώτικου συλλόγου, δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με την επιστολή παιχτών (που απειλούν με προσφυγή) στη διάρκεια της χθεσινής επετειακής εκδήλωσης για την 1η Απριλίου.

Πέραν από τους παίχτες και άλλους εργαζόμενους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν να παίρνουν και διάφοροι άλλοι.

Μεταξύ αυτών οι επιτηρητές του αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια 29ης Μαίου, που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Παρά τις επανελειμμένες υποσχέσεις από τα γραφεία της Ανόρθωσης, ακόμα περιμένουν να τους καταβληθεί το «νυχτοκάματο» εκείνης της μέρας. Το συνολικό ποσό είναι γύρω στις 2 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στέψη ή παράταση: Την Τετάρτη το Game 4 των τελικών

Στέψη ή παράταση: Την Τετάρτη το Game 4 των τελικών

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο Game 3 των τελικών με 102-92 και η σειρά μεταφέρεται για δεύτερη και τελευταία φορά στο "T-Center".