Πόλυς Χαραλάμπους

Η προχθεσινή δήλωση του προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με ξένη εταιρία (οι πληροφορίες λένε ότι είναι Γερμανική) για να «μπεί» στην ποδοσφαιρική ομάδα, κυριαρχεί στα στέκια των υποστηρικτών της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βασικά περιμένουν να δουν πως θα προχωρήσει η υπόθεση, ελπίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα τους θα εισέλθει σε νέα εποχή και σε πιο επαγγελματικά επίπεδα τα επόμενα χρόνια.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, όπως πληροφορούμαστε, δεν έχει ενημερώσει όλους του συνεργάτες του στο ΔΣ, αναμένοντας να δει πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις μεταξύ των νομικών του σωματείου και της ενδιαφερόμενης εταιρίας.

Ούτε βγάζει προς τα έξω λεπτομέρειες, για το ακριβές «περιεχόμενο» μιας πιθανής συμφωνίας. Έτσι κι αλλιώς, αν υπάρχει αίσια κατάληξη, θα πρέπει να την εγκρίνει πρώτα το ΔΣ και στη συνέχεια η γενική συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο του σωματείου.

Σημειώνουμε και την τοποθέτηση του Χριστοδουλίδη, ότι σε περίπτωση που δεν καταλήξουν με την ξένη εταιρία, τότε ο ίδιος δεν πρόκειται να «σχηματίσει» συνδυασμό για να διεκδικήσει επανεκλογή.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»-ThemaSports
17/04 @ 13:27

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»-ThemaSports
17/04 @ 11:11

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου.

Ρευστό σκηνικό παντού… -ThemaSports
17/04 @ 09:49

Ρευστό σκηνικό παντού…

Όλα στον αέρα… στην Ανόρθωση, μια εβδομάδα πριν από τη νέα (κρίσιμη) συνέλευση του σωματείου. Το ανακοίνωσαν επισήμως χθες βράδυ από τη διοίκηση, ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου, στο «Άτλας»…

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους… -ThemaSports
16/04 @ 11:31

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους…

Αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της ΑΕΛ, την μεθεπόμενη Τετάρτη (24/4). Δεν προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος να «σχηματίσει» συνδυασμό για να διαδεχθεί τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ