Ανδρέας Σταύρου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την κούραση Χάμπου και Κούσουλου και αυτό προφανώς επηρεάζει την Ομόνοια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χάμπος και Κούσουλος είναι δύο παίκτες βαρόμετρο φέτος για την Ομόνοια. Ο ένας αρχηγός και ηγέτης των πράσινων και ο άλλος ένα τρεχαντήρι στην μεσαία γραμμή που ανεβάζει επίπεδο την Ομόνοια. 

Αμφότεροι το τελευταίο διάστημα παίζουν ασταμάτητα με την Ομόνοια και είναι λογικό κάποια στιγμή να μην έχουν την φρεσκάδα που χρειάζεται,  όταν πρόκειται μάλιστα για δύο παίκτες όπου τώρα στην διακοπή κατέγραψαν φουλ ενενηντάλεπτα με την Εθνική ομάδα και ήταν μέσα στους ελάχιστους που ξεχώρισαν. 

Στο παιχνίδι με την Πάφο ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την κούραση των δύο παικτών εξου και ο λόγος που ο Χάμπος έμεινε εκτός εντεκάδας, την ίδια ώρα που ο βασικός Κούσουλος δεν είχε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων. 

Πλέον για την Ομόνοια ξεκινάει μια περίοδος με απαιτητικούς και συνεχόμενους αγώνες και αυτό μεταφράζεται σε τέσσερις μέσα στις επόμενες 15 μέρες.  Η σεζόν ενδέχεται να κριθεί μέσα από αυτά τα ματς και η καλή κατάσταση των Χάμπου και Κούσουλου είναι καταλυτική για την πορεία της Ομόνοιας. 

Στα αρνητικά μέσα σε όλο αυτό είναι και η βοήθεια που μπορεί να έρθει από τον πάγκο στην μεσαία γραμμή.  Η πιο αξιόλογη επιλογή είναι ο Φουάντ Μπασιρού καθώς οι άλλες λύσεις των Φράνσον και Κασάμα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με βάση το τι έδειξαν μέχρι τώρα. 

Πλέον αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά θα διαχειριστεί την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου με σκοπό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να μιμηθεί το καλοκαίρι του 2019-ThemaSports
28/05 @ 22:00

Να μιμηθεί το καλοκαίρι του 2019

Η Ομόνοια καλείται να κάνει παρόμοια η και ίδια δουλειά με το 2019

Όταν όλα κρίθηκαν στο φινάλε-ThemaSports
28/05 @ 16:17

Όταν όλα κρίθηκαν στο φινάλε

Τhrowback από την Ομόνοια... μια φωτογραφία μας ταξιδεύει στο 1969-1970 όπου τρεις ομάδες βρέθηκαν ισόβαθμες και η ΕΠΑ πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή αφού κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων.

ΔΥΝΑΤΗ-ThemaSports
28/05 @ 19:24

ΔΥΝΑΤΗ

Η Ομόνοια αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία από τον β' προκριματικό γύρο στο Κόνφερενς Λιγκ και θα είναι στους δυνατούς της κλήρωησης.

Τους ευχαρίστησε ΟΛΟΥΣ ο ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ: «Στηρίξτε την νέα προσπάθεια που ξεκινά!»-ThemaSports
28/05 @ 14:51

Τους ευχαρίστησε ΟΛΟΥΣ ο ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ: «Στηρίξτε την νέα προσπάθεια που ξεκινά!»

Ο Σίμος Ταραπουλούζης αποχαιρέτησε την Ομόνοια και τον κόσμο της μέσω social media.

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών για την σεζόν 2023/24-ThemaSports
27/05 @ 16:22

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών για την σεζόν 2023/24

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών παρουσιάζει η Ομόνοια για τη σεζόν 2023-2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ