Ανδρέας ΣταύρουΟ Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την κούραση Χάμπου και Κούσουλου και αυτό προφανώς επηρεάζει την Ομόνοια
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χάμπος και Κούσουλος είναι δύο παίκτες βαρόμετρο φέτος για την Ομόνοια. Ο ένας αρχηγός και ηγέτης των πράσινων και ο άλλος ένα τρεχαντήρι στην μεσαία γραμμή που ανεβάζει επίπεδο την Ομόνοια.
Αμφότεροι το τελευταίο διάστημα παίζουν ασταμάτητα με την Ομόνοια και είναι λογικό κάποια στιγμή να μην έχουν την φρεσκάδα που χρειάζεται, όταν πρόκειται μάλιστα για δύο παίκτες όπου τώρα στην διακοπή κατέγραψαν φουλ ενενηντάλεπτα με την Εθνική ομάδα και ήταν μέσα στους ελάχιστους που ξεχώρισαν.
Στο παιχνίδι με την Πάφο ο προπονητής της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την κούραση των δύο παικτών εξου και ο λόγος που ο Χάμπος έμεινε εκτός εντεκάδας, την ίδια ώρα που ο βασικός Κούσουλος δεν είχε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων.
Πλέον για την Ομόνοια ξεκινάει μια περίοδος με απαιτητικούς και συνεχόμενους αγώνες και αυτό μεταφράζεται σε τέσσερις μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Η σεζόν ενδέχεται να κριθεί μέσα από αυτά τα ματς και η καλή κατάσταση των Χάμπου και Κούσουλου είναι καταλυτική για την πορεία της Ομόνοιας.
Στα αρνητικά μέσα σε όλο αυτό είναι και η βοήθεια που μπορεί να έρθει από τον πάγκο στην μεσαία γραμμή. Η πιο αξιόλογη επιλογή είναι ο Φουάντ Μπασιρού καθώς οι άλλες λύσεις των Φράνσον και Κασάμα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με βάση το τι έδειξαν μέχρι τώρα.
Πλέον αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά θα διαχειριστεί την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου με σκοπό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS