ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αν γινόταν το 2-0 με το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εικόνα - Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Αν γινόταν το 2-0 με το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εικόνα - Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοια-Πάφος FC, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, με παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν εξαιρέσω το δοκάρι της Πάφου, δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε να τους βάλουμε δύσκολα. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, βάλαμε γκολ και αν γινόταν το 2-0 με το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εικόνα. Το χάσαμε, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε στο γκολ που δεχθήκαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δεν τα παρατήσαμε, πιστέψαμε, στο τέλος κυριαρχίσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήταν καλή η τελική πάσα ή το τελικό σουτ. Δείξαμε όμως τη διάθεση μας σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να το κερδίσουμε. Κρίμα για τα παιδιά, για τον κόσμο. Κερδίσαμε 10 πόντους στο πρώτο μισό των πλέι-οφ και είπα στα παιδιά ότι οι ίδιοι το πιστέψανε. Τώρα πρέπει να δούμε την κατάσταση του Μάθιους, ο Σιπριάνο εγκατέλειψε στο ζέσταμα, είχαμε και την περίπτωση του Λανγκ. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και τους θέλουμε όλους έτοιμους. Θα πρέπει όποιοι μπαίνουν στο γήπεδο να είναι 100% έτομοι.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Χαράλαμπους από την αρχή: «Ο Χάμπος βγάζει μία κούραση τελευταία και έπρεπε να γίνει διαχείρηση. Δεν έδειχνε στις προπονήσεις ότι ήταν φρέσκος. Και ο Κούσουλος ήταν κουρασμένος, όμως δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε και τους δύο εκτός».

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Εκτελεστής είναι ο Μπεζούς. Με το ΑΠΟΕΛ του ζήτησε ο Στεπίνσκι να το εκτελέσει. Και οι κορυφαίοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Αν το βάζαμε θα ήταν αλλιώς τα δεδομένα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε!

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για το Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε!

Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.