Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοια-Πάφος FC, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, με παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν εξαιρέσω το δοκάρι της Πάφου, δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε να τους βάλουμε δύσκολα. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, βάλαμε γκολ και αν γινόταν το 2-0 με το πέναλτι, θα ήταν διαφορετική η εικόνα. Το χάσαμε, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε στο γκολ που δεχθήκαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Δεν τα παρατήσαμε, πιστέψαμε, στο τέλος κυριαρχίσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήταν καλή η τελική πάσα ή το τελικό σουτ. Δείξαμε όμως τη διάθεση μας σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να το κερδίσουμε. Κρίμα για τα παιδιά, για τον κόσμο. Κερδίσαμε 10 πόντους στο πρώτο μισό των πλέι-οφ και είπα στα παιδιά ότι οι ίδιοι το πιστέψανε. Τώρα πρέπει να δούμε την κατάσταση του Μάθιους, ο Σιπριάνο εγκατέλειψε στο ζέσταμα, είχαμε και την περίπτωση του Λανγκ. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και τους θέλουμε όλους έτοιμους. Θα πρέπει όποιοι μπαίνουν στο γήπεδο να είναι 100% έτομοι.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Χαράλαμπους από την αρχή: «Ο Χάμπος βγάζει μία κούραση τελευταία και έπρεπε να γίνει διαχείρηση. Δεν έδειχνε στις προπονήσεις ότι ήταν φρέσκος. Και ο Κούσουλος ήταν κουρασμένος, όμως δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε και τους δύο εκτός».

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Εκτελεστής είναι ο Μπεζούς. Με το ΑΠΟΕΛ του ζήτησε ο Στεπίνσκι να το εκτελέσει. Και οι κορυφαίοι παίκτες χάνουν πέναλτι. Αν το βάζαμε θα ήταν αλλιώς τα δεδομένα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ