Τέλος στο νικηφόρο σερί των Χοκς, οι οποίοι μπαίνουν στη διαδικασία των play-in του NBA, έβαλα οι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν 122-113 στην Ατλάντα με «διπλό» Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει 6 καρφώματα, σκοράροντας 36 πόντους, οι Μπακς κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των Χοκς, επικρατώντας 122-113 στην έδρα των Χοκς στο NBA.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ έκανε double-double, πετυχαίνοντας 36 πόντους (12/21 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 12/16 βολές) και μοίρασε 16 ριμπάουντ, ενώ στο παιχνίδι του είχε 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 3 λάθη και 2 φάουλ σε 37'41".
Επάξια στο πλευρό του «Greek Freak» στάθηκε ο Κρις Μίντλετον, έχοντας 21 πόντους, αφού απουσίασε για προσωπικούς λόγους ο Ντέμιαν Λίλαρντ και για πρώτη φορά κατάφερε να κερδίσει το Μιλγουόκι, που μετρούσε 5 ήττες χωρίς εκείνον.
Ο Ντετζούντε Μάρεϊ, ο οποίος στο προηγούμενο ματς έκανε career-high με 44 πόντους, ήταν «διπλός» με 20 πόντους, 12 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε 38 πόντους, πετυχαίνοντας τους 17 πόντους του στην 4η περίοδο με δύο τρίποντα στο τελευταίο λεπτό, και έκανε career high με 10 ριμπάουντ.
Επόμενο ματς για τους Μπακς την Τετάρτη τα ξημερώματα στην Γουάσινγκτον.
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
Με καλάθι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπνοή οι Μπακς πέρασαν με 117-115 από την έδρα των Πέισερς και επέστρεψαν στις νίκες. Φοβερή εμφάνιση από τον Greek Freak.