Η αποστολή της Ομόνοιας για τον αγώνα με την Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (31/03) αγώνα, για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ, απέναντι στην Πάφος FC.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.
Ο Άνταμ Λανγκ υπέστη κάταγμα μεταταρσίου κατά τη χθεσινή προπόνηση και εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 14:57
Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί από την Ομόνοια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου.
02/06 @ 14:20
Παρελθόν από την Ομόνοια φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιάννης Αναστασίου!
02/06 @ 08:55
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
01/06 @ 19:17
Η Ομόνοια θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2025-2026 από τον Β' προκριματικό του Conference League, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
BEST OF THEMASPORTS