Χωρίς τον Ράχμαν Μπάμπα θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό - Ποιες είναι οι του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Δικέφαλος ολοκληρώσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάμπα που έκανε ατομικό στο γήπεδο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και αντίστοιχα ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με το δίδυμο Κεντζιόρα - Κουλιεράκη να θεωρείται δεδομένο για το κέντρο της άμυνας. Προφανώς, στα... πιτς βρίσκεται και ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία. Στους «εκλεκτούς» του Ρουμάνου δεν συμπεριλήφθηκε και ο Στέφανος Τζίμας.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα.
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
Αποτελεί το… αλατοπίπερο κάθε κουβέντας ποδοσφαιρόφιλων. Είτε για τον ποιον θα πάρει η κάθε ομάδα, είτε τι σύστημα θα παίζει, είτε τι βαθμό παίρνουν οι μεταγραφές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και έχουν πατήσει χορτάρι.