Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ματς με την ΑΕΖ: «Είναι μια πρόβα ενόψει και των αγώνων με την Πάφο για τον θεσμό του κυπέλλου. Χρειάζεται διαχείριση, στόχος μας είναι να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Μάρκες, Σαγκάλ, Μαλέκκίδης θα προφυλαχθούν. Ο Σιέλβικ υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβει ούτε τα ημιτελικά. Μαλεκκίδης και Μάρκες είναι πιο μπροστά, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του κύριου Ματσίν».

Για την ομάδα: «Πρέπει να κερδίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως στο σημερινό ματς. Για τα ημιτελικά με την Πάφο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Δεν υπάρχει σύγκριση με τα περασμένα ματς πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο απόψε: «Το ενδιαφέρον είναι πενιχρό. Δεν αναμένουμε μεγάλη προσέλευση, κοντά στα 1000 άτομα. Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο όμως, αλίμονο, ο κόσμος του Απόλλωνα ήταν εκεί σε όλη τη σεζόν και

Για το θέμα μη μετακίνησης οπαδών: «Είναι θέματα που θα τα δούμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων μας, τώρα βλέπουμε το κύπελλο και τα δύο μεγάλα παιχνίδια».

Για ανανεώσεις: «Είναι θέματα που διαχειρίζεται ο κ. Κίρζης με τον κ. Παπαϊωάννου μαζί με τον κύριο Ματσίν.Περισσότερα θα πούμε μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ