Η Μίλαν θα προσπαθήσει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Τεό Ερναντέζ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προφορική συμφωνία με τον αριστερό μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, και οι εξελίξεις ενισχύουν τις ελπίδες πως το καλοκαίρι θα καταφέρει να τον πάρει στο «Μπερναμπέου».

 

Από την πλευρά της η βαυαρική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για να πάρει στη θέση του τον Γάλλο διεθνή μπακ, Τεό Ερναντές, από τη Μίλαν. Να σημειωθεί πως στη γερμανική ομάδα είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο αδερφός του, Λούκα. 

Πάντως η ομάδα του Μιλάνου, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «Calciomercato», δεν είναι πρόθυμη να συζητήσει την παραχώρηση του και θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Ο 26χρονος Γάλλος άσος έχει συμβόλαιο έως το 2026 με ετήσιες αποδοχές στα 4.5 εκατ. ευρώ και οι «ροσονέρι» θέλουν να το επεκτείνουν για δύο επιπλέον χρόνια, προσφέροντας αύξηση 40% στις απολαβές του.

sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ