Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Μια ονειρική σεζόν γιατί εκπληρώσαμε όλους τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Νικήσαμε τα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε, υπήρξε διαφορά ποιότητας και κορμού σε σύγκριση με τα άλλα σωματεία».

Για το πρωτάθλημα και τα προβλήματα του: «Συγκεκριμένα εμάς στο σωματείο είναι επίσημη θέση να μην έχουμε ξένους συτο φούτσαλ. Αυτή η συζήτηση θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ. Δεν είναι θέμα ξένων είναι θέμα διαβίωσης πλέον. Εμείς παλαιότερα με εφτά ξένους δεν πηγαίναμε καλά. Χρειαζόμαστε τμήματα υποδομής και αθλητές για να πάει μπροστά το άθλημα. Η ΑΕΛ πριν δύο χρόναι ζήτησε από τρεις να γίνουν δύο οι ξένοι».

Αν υπάρχουν λύσεις: «Η ΑΕΛ δίνει εισηγήσεις για το καλό του φούτσαλ, υπάρχουν και θα της δούμε με την ομοσπονδία».

Για τον κόσμο: «Εξαντλήσαμε τα εισιτήρια που μας αναλογούσαν. Υπήρχε περιθώριο και για άλλο κόσμο, όμως ξέρουμε τα μέτρα. Ο κόσμος το χάρηκε χωρίς παρατράγουδα και είχαμε χθες μια γιορτή. Η απουσία οπαδών όμως δεν είανι η λύση, η λύση είαι η πρόληψη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι τη νέα σεζόν. Εμείς σαν ΑΕΛ είμαστε αρνητικοί στην απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Πρέπει να διορθώσουμε τα γήπεδα και το οδικό σύστημα για να αποφευχθούν εισιτήρια. Τώρα που απαγόρευσαν τις μετακινήσεις χάνουμε χρόνο, δεν γίνεται κάποιο έργο για να αποφευχθεί η βία».

Για τον τραυματισμό φουτσαλιστή: «Μετά από ένα ποδοσφαιρικά ‘δολοφονικό’ τάκλιν έπαθε μεγάλη ζημιά και αμαύρωσε τον τελικό ας το πούμε έτσι. Από πλευράς ΑΕΚ μας απολογήθηκαν και ο φουτσαλιστής περνά από MRI».

Για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ όταν ανέλαβε η τωρινή διοίκηση του σωματείου είχε ένα μεγάλο χρέος και καλέστηκε να το διαχειριστεί με αρκετή δουλειά για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Κάποια χρέη, εξοφλήθηκαν κάποια διαγράφηκαν. Δεν είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε βαθιά με το αγωνιστικό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Επιλέξαμε την διαβίωση και να μείνει η ΑΕΛ ζωντανή για να είμαστε και του χρόνου εδώ. Η δουλειά που έγινε ήταν τεράστια. Το συνολικό ποσό που απαλλάχθηκα από την προηγούμενη διοίκηση είναι κοντά στα 5,5 εκατομμύρια. Έμεινε ένα διαχειρίσιμο χρέος, που επιτρέπει και σε επενδυτή να πλησιάσει».

Για το μπάτζετ: «Θα είναι περίπου 15% αυξημένο για τη νέα χρονιά. Ο Πρόεδρος ψάχνει παράγοντες που θα βοηθήσουν οικονομικά αλλά και θεσμικά στο οικοδόμημα της ΑΕΛ. Υπάρχουν πολλοί που έμειναν μακριά από την ΑΕΛ, αλλά πρέπει να έρθουν πιο κοντά. Το μαγαζί της ΑΕΛ είναι ανοιχτό και ελκυστικό. Ο Πρόεδρος θα ανοίξει τα χαρτιά του σε λίγες μέρες για το αν θα παραμείνει, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και τα κατάφερε, πρέπει να συνεχίσει».

Αν υπάρχουν και άλλες πηγές εσόδων: «Το μάρκετινγκ της ΑΕΛ φέτος έφερε κοντά στις 600-8000 χιλιάδες ευρώ στο σωματείο. Το διπλάσιο από την προηγούμενη χρονιά. Η μεταβατική περίοδος οικονομικά μπορεί να συνεχίσει, τα έσοδα της ΑΕΛ είναι περίπου στα 3,5 εκατομμύρια. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε προτιμήσαμε να μείνουμε ζωντανοί, παρά να έχουμε ψηλό μπάτζετ και να στήσουμε ένα οικοδόμημα με σωστές βάσεις. Του χρόνου έγινε διακανονισμός και θα πάρουμε ακόμη μια ανάσα από τα τηλεοπτικά. Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα».

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ