Γιάννης Ιωάννου

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ομόνοιας, για το Κυριακάτικο (31/03, 19:30) ντέρμπι με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την σπουδαία νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ, που όχι μόνο τους διατήρησε σε τροχιά Ευρώπης, αλλά τους έβαλε και στο κόλπο του τίτλου, εξέλιξη που ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ομόνοιας δεν θα περίμενε με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Όμως μετά την αντεπίθεση που εξαπέλυσε η ομάδα στη Β' φάση του πρωταθλήματος με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, μετρώντας τρεις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, έφερε τα... κάτω πάνω και το κλίμα άλλαξε άρδην στο «πράσινο οικοδόμημα».

Πλέον οι παίκτες παίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, ενώ στην εξίσωση μπαίνει για τα καλά και ο κόσμος που άφησε στην άκρη τη μουρμούρα και την απαισιοδοξία μετά από κάποια στραβά αποτελέσματα και στηρίζει πλέον με περισσότερο πάθος και πίστη, πιστεύοντας στο... «θαύμα»!

Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που... αναπολούν το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ευκαιρία που χάθηκε για να βρίσκεται η ομάδα τους ακόμη πιο κοντά στο όνειρο μίας επικής ανατροπής.

Όμως επειδή με τα... «αν» δεν γράφεται ιστορία, σημασία για το «τριφύλλι» έχει το παρόν και το ματς με την Πάφο που ακολουθεί και όχι το παρελθόν. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Λευκωσίας για να μη χαλάσει ότι με πολύ κόπο έχτισε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι-οφ. Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης, θα εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, που θα δώσει περαιτέρω ώθηση για τη συνέχεια, ειδικά αν λήξει ισόπαλο!

Από αύριο και έχοντας πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεση του μετά και την επιστροφή των διεθνών, ο Γιάννης Αναστασίου θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Σεμέδο, ο οποίος όμως έχει αρκετές πιθανότητες για να δηλώσει παρών...

Δείτε βίντεο με πλάνα από τη σημερινή (28/03) προπόνηση - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!-ThemaSports
27/04 @ 10:30

Ετοιμάζει αλλαγές για να… κλειδώσει την 3η θέση!

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή, 19:00) για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό-ThemaSports
27/04 @ 09:10

Ξεχωριστή μέρα για Σεμεδό

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον Γουίλι Σεμέδο, καθώς κλείνει τα 30 του και η Ομόνοια του έστειλε τις ευχές της.

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ