Γνωρίζει ότι έχει μπροστά του φορτωμένο με τις υποχρεώσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ωστόσο, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει ορίσει το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα σκεφτεί πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά και θα πάρει την απόφασή του για τον πάγκο στον οποίο θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πληροφορίες του δημοφιλή και απόλυτα έγκυρου δημοσιογράφου, Γκιγιόμ Μπαλάγκ, είναι τέτοιες που αναφέρουν πως ο Ισπανός κόουτς, υπό τις οδηγίες του οποίου οι «ασπιρίνες» πορεύονται εκ του ασφαλούς για την κατάκτηση της Bundesliga, θα έχει αποφασίσει σε περίπου έναν μήνα!

Μπροστά του, στο αγωνιστικό καλεντάρι, έχει πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με τη Λεβερκούζεν. Κοντράρεται με τη Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα, με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ, υπάρχουν και τα ματς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Αμέσως μετά κατά πάσα πιθανότητα θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τη Λίβερπουλ να τον διεκδικεί μαζί με την Μπάγερν Μονάχου κατά κύριο λόγο και ο Αλόνσο, θα πάρει την απόφασή του.

Βέβαια, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2026, στην Μπάγερ θεωρούν ότι έχουν πιθανότητες να συνεχίσουν να τον έχουν στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο, ξέρουν πως οφείλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι σε διαφορετική περίπτωση.

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρεάλ - Αλαβές 5-0: Νέο πάρτι για την πρωταθλήτρια με το βλέμμα στον τελικό-ThemaSports
15/05 @ 00:26

Ρεάλ - Αλαβές 5-0: Νέο πάρτι για την πρωταθλήτρια με το βλέμμα στον τελικό

Η Ρεάλ κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στην La Liga αλλά δεν κατεβάζει στροφές, με την ομάδα του Αντσελότι να φιλοδωρεί με πέντε γκολ την Αλαβές στο "Μπερναμπέου" (5-0) και να δείχνει τις διαθέσεις της ενόψει του τελικού του Champions League.

Επίσημο: Στο Champions League η Άστον Βίλα!-ThemaSports
15/05 @ 00:10

Επίσημο: Στο Champions League η Άστον Βίλα!

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ, η Άστον Βίλα εξασφάλισε το "εισιτήριο" της για το Champions League και την επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα από το 1983.

Έφυγε νικήτρια από την έδρα της Τότεναμ και «αγκαλιάζει» τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι!-ThemaSports
14/05 @ 23:59

Έφυγε νικήτρια από την έδρα της Τότεναμ και «αγκαλιάζει» τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι!

Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τότεναμ και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι!

Ψάχνει το διπλό «μπαμ» η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου! -ThemaSports
14/05 @ 22:47

Ψάχνει το διπλό «μπαμ» η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου!

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνιας προσμονής, η Κόμο επιστρέφει στα μεγάλα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, πανηγυρίζοντας την άνοδό της στη Serie A ως η καλύτερη δεύτερη της β' κατηγορίας.

Τέλος εποχής: «Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντριτς»-ThemaSports
14/05 @ 22:13

Τέλος εποχής: «Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μόντριτς»

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία, ο Λούκα Μόντριτς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαρύ το κλίμα και για Μπρούνο Φερνάντες-ThemaSports
14/05 @ 21:36

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαρύ το κλίμα και για Μπρούνο Φερνάντες

Το μέλλον του Μπρούνο Φερνάντες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο σίγουρο δεν είναι, με την Μπάγερν Μονάχου να παρακολουθεί από πολύ κοντά την περίπτωση του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ