Ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε μετά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου πως το ματς θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων των θυρών, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας, σήμερα, είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό!

Ο κ. Μπαλτάκος τόνισε, αφενός, πως το στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμο μέσα σε δύο μήνες.

Αφετέρου, δε, υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους «κίτρινους» να μη δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ, επομένως, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, «η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο κύριος Μπαλτάκος.

Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Περισσότερα σε λίγο...

SPORT-FM.GR

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού-ThemaSports
27/04 @ 12:53

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που κάνει παρατηρήσεις, και μάλιστα σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές του μετά από κάποιο παιχνίδι.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ-ThemaSports
27/04 @ 12:27

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κρίσιμη και σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»-ThemaSports
27/04 @ 11:59

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα-ThemaSports
27/04 @ 11:47

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Αρκετές είναι οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ που θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ-ThemaSports
27/04 @ 11:23

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ

Παναθηναϊκός και υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα σχετικά με την ομάδα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ.

Ολυμπιακός: Πιθανή η παραμονή του Όρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:11

Ολυμπιακός: Πιθανή η παραμονή του Όρτα

Στην Πορτογαλία θεωρούν πως ο Αντρέ Όρτα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ