Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΑΕΛ, Νικόλα Καρασαμάνη στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου στο φούτσαλ: «Είμαστε έτοιμοι να προσθέσουμε ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή μας. Φαβορί σε τελικό δεν υπάρχει. Αυτός που λέει ότι υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο τελικό, είναι λάθος. Εμείς θα πάμε με τον αέρα του πρωταθλητή και θα πάμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Για την παρουσία του κόσμου στον τελικό: «Θα έχει 200 άτομα η κάθε ομάδα. Αυτό δείχνει την αδυναμία του κράτους να αστυνομεύσει ένα τελικό με δυο ομάδες που δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Αν γίνει αύριο ένα μεγάλο event τι πρέπει να κάνουμε;. Να μην νιώθουμε ασφαλής. Αν υπάρξει κάποια κρίση, ως Κύπριοι πολίτες τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να νιώθουμε; Εγώ πιστεύω είναι θέμα τεχνογνωσίας και θέμα στρατηγικού σχεδιασμού. Δεν υπάρχουν χώρες που έκλεισαν τα γήπεδα. Πρέπει να πάρουν μαθήματα από το εξωτερικό. Είμαστε πίσω σε όλα. Με το να αδειάζω τα γήπεδα δεν είναι λύση».

Για την πρόθεση να μην κατεβούν στον τελικό: «Εμείς στείλαμε αίτημα με την ΑΕΚ πως αν συνεχίσει η Αστυνομία να μπλοκάρει το αίτημα μας, δεν θα κατεβαίναμε στον τελικό. Από τα 50 εισιτήρια που είχαμε μας δώσανε 200. Σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικό».

Για την Γενική Συνέλευση: «Απολογισμός, αυτοκριτική και βλέπουμε την επόμενη μέρα. Έχουμε αρκετά ακόμα. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό σημείο από πέρυσι. Το αγωνιστικό και τα αποτελέσματα τα λέει όλα. Η μόνη η δικαιολογία είναι όπως είπε και ο πρόεδρος, κάθε πρωί που ξυπνούσαμε μας έπαιρναν τηλέφωνο για τα χρέη. Η μεταβατική περίοδος θα συνεχιστεί αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας».

Για το Δ.Σ: «Ο κ. Χριστοδουλίδης βρίσκεται σε «σαφάρι» για εξεύρεση επιφανών ΑΕΛιστών για να καταρτίσουν το διοικητικό συμβούλιο. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι σε όλα δυνατή».

Για την εξεύρεση επενδυτή: «Δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς. Είναι όλα σε επίπεδο ενδιαφέροντος. Υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται αλλά δεν υπάρχουν ακόμα προχωρημένες επαφές. Τώρα που ξεκαθάρισε το οικονομικό, θα είναι πιο εύκολο να μπουν σε περεταίρω συζητήσεις».

Για το προπονητικό κέντρο: «Το προπονητικό μας θα είναι πίσω από τη Νότια κερκίδα του σταδίου Άλφαμεγα».

Για τον προϋπολογισμό και τον Αλέξη Γαρπόζη: «Θα αυξηθεί γιατί θα φύγουν αρκετά συμβόλαιο βραχνάς που ήταν από πέρυσι. Ο Αλέξης Γαρπόζης από τη μέρα που ήρθε έδωσε νέο χρώμα στην ΑΕΛ. Βρήκε τον τρόπο και βλέπουμε μια ΑΕΛ που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να βρεις κίνητρα. Θα ήταν λάθος να τοποθετηθώ για το μέλλον».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Σίγουρα η βαθμολογική συγκομιδή και η θέση μας δεν είναι ικανοποιητική. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και την υπομονή. Τους θέλουμε δίπλα μας».

Για τα χρέη: «Πληρώσαμε αρκετά. Ενημερώσαμε ευθέως τον κόσμο μας. Κάποιοι έμεινα έκπληκτοί. Ξυπνούσαμε κάθε πρωί και λέγαμε πως πρέπει να βρούμε λύσεις. Φέραμε καλά αποτελέσματα».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ