Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, που επέστρεψαν στον Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα… κεφάλια μέσα στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες (27/03) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό, που τους έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ξεκίνησαν, ουσιαστικά, την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στον Ρέντη, ο Βάσκος τεχνικός, πάντως, φρόντισε να τους βάλει κατευθείαν στο κλίμα! Αφού τους καλωσόρισε, λοιπόν, τους είπε: «Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε χρόνο με τις οικογένειές σας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν μαζευτούμε όλοι θα σας δείξω βίντεο για τον τρόπο, που παίζει η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

 

Στα αγωνιστικά νέα, χθες, θυμίζουμε, ο Κώστας Νικολακόπουλος έδωσε μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πρώτη αίσθηση, που επικρατεί, για την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι παραπέμπει στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία, με ερωτηματικό την επιστροφή του Πασχαλάκη αντί του Τζολάκη.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Nemzeti Sport»: Πιθανή η μεταφορά του τελικού του Conference League από την OPAP Arena στην «Puskas Arena»-ThemaSports
10/05 @ 21:29

«Nemzeti Sport»: Πιθανή η μεταφορά του τελικού του Conference League από την OPAP Arena στην «Puskas Arena»

Για ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Conference League στη Βουδαπέστη και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει λόγο η έγκυρη ουγγρική εφημερίδα.

Μεντιλίμπαρ: «Να μείνω στον Ολυμπιακό όσο ο Μπαρτζώκας»-ThemaSports
10/05 @ 22:45

Μεντιλίμπαρ: «Να μείνω στον Ολυμπιακό όσο ο Μπαρτζώκας»

Να... δέσει στο Λιμάνι όπως ακριβώς συνέβη και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ντεσπόντοφ, παραμένει στα... πιτς ενόψει Ολυμπιακού-ThemaSports
10/05 @ 21:13

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Ντεσπόντοφ, παραμένει στα... πιτς ενόψει Ολυμπιακού

Παραμένει στα... πιτς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Με ενοχλήσεις στη μέση ο Βούλγαρος άσος του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Μαρινάκης: «Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές για τον τελικό στην OPAP Arena-Οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν το γήπεδο»-ThemaSports
10/05 @ 16:36

Μαρινάκης: «Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές για τον τελικό στην OPAP Arena-Οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν το γήπεδο»

Κάλεσμα σε όλους, ώστε να συμβάλλουν για να διεξαχθεί ομαλά ο τελικός του Conference League στην OPAP Arena απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Συγχαρητήρια» στον Ολυμπιακό έστειλε ο Μιραλάς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
10/05 @ 18:55

«Συγχαρητήρια» στον Ολυμπιακό έστειλε ο Μιραλάς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Άλλος ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που χάρηκε με την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Conference League είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

Παναθηναϊκός: Μέσα Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς, παραμένει εκτός ο Ιωαννίδης!-ThemaSports
10/05 @ 16:40

Παναθηναϊκός: Μέσα Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς, παραμένει εκτός ο Ιωαννίδης!

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ