Στα ημιτελικά του κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών η Robo Markets ΑΕΛ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Robo Markets ΑΕΛ είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίνεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ. Η διπλή μάχη με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αποδείχθηκε πολύ σκληρή με τις γαλαζοκίτρινες να προκρίνονται με δυο νίκες 3-2. Η Robo Markets ΑΕΛ επιβλήθηκε της Μεγάλης Κυρίας την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 σε 2’29 (137 λεπτά) στο Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ.   Στα ημιτελικά η βασίλισσα θα αντιμετωπίσει  την κάτοχο του Κυπέλλου -πρωταθλήτρια ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε με 2-0 σετ και έβαλε βάσεις πρόκρισης. Στο πρώτο σετ οι παίκτριες του Payan κέρδισαν 26-24 σε 29΄’ και άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο σετ η Robo Markets AΕΛ προηγήθηκε 22-15 και το σετ βάφτηκε γαλαζοκίτρινο με 25-17 σε 26΄’.

Αντεπίθεση από ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Προ του φάσματος του αποκλεισμού, η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ αντεπιτέθηκε. Στο τρίτο σετ η ομάδα του P. Matela κέρδισε 21-25 σε 28΄και μείωσε 2-1. Στο τέταρτο σετ η Μεγάλη Κυρία έφθασε στην ισοφάριση αφού μετά από σκληρή μάχη που κρίθηκε στο τέλος κέρδισε 23-25 σε 33’. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (20-20, 22-22).

Στο καθοριστικό πέμπτο σετ η Robo Markets ΑΕΛ δημιούργησε μικρή διαφορά στα τελικά στάδια και κέρδισε 15-12 σε 21’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Robo Markets ΑΕΛ (M. PAYAN): Σπύρου, Tai, Moreira, Simonia, Cvljovic, Πεχλιβάνη - Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Παλιομυλίτη - Aλλαγές: Θεοφίλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (P. MATELA): Στ. Ιωάννου, Αrdila, Χειμωνίδου, Flores, Λοιζίδη, Young - Λίμπερο 1: Δημητρίου, Λίμπερο 2: Μαραγκού - Αλλαγές: Τζιακίδου, Θεοδότου, Θεμιστοκλέους.

Διαιτητές:A. Kωνσταντινίδης - Ι. Μιτσής

Λεζ. H Robo Markets ΑΕΛ προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωοπίσει την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»-ThemaSports
27/04 @ 11:53

Πελενδρίτου: «Από τις μεγαλύτερες τιμές που έχω στην ζωή μου και για την Κύπρο μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολυμβήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται αλλά και για όλα όσα αφορούν την ίδια.

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!-ThemaSports
26/04 @ 21:37

ΜΙΔΑΣ των κρίκων: Ο ΑΝΙΚΗΤΟΣ Πετρούνιας κατέκτησε το 7ο ΧΡΥΣΟ σε Ευρωπαϊκό και έγραψε ιστορία!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά το θαύμα του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι.

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα-ThemaSports
26/04 @ 14:13

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Η Μαριλένα Μακρή εξασφάλισε την Ολυμπιακή Κάρτα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» στην κατηγορία ILCA6 στην Ιστιοπλοΐα.

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ-ThemaSports
26/04 @ 12:57

Πράξη δεύτερη στους τελικούς του Χάντμπολ

Tη Δευτέρα (28/04) το βράδυ συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα στον Παρνασσό και την Sabbianco Aνόρθωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
25/04 @ 18:33

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Η μεγαλύτερη διοργάνωση που ανατέθηκε ποτέ στην ΚΟΕΑΣ είναι αναμφίβολα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου έχει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων διοργανώσεων υπό την ευθύνη της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ