Ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενημέρωση για την εξέλιξη της Συνέλευσης:

20:10 - Με την ολοκλήρωση του οικονομικού απολογισμού, θα συνεχίσει η συνέλευση με ερωτήσεις των μελών και συζήτηση.

Ακολουθεί ο οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης από τον Αντιπρόεδρο κ.Νικόλα Καρασαμάνη και τον Ταμία κ.Δημήτρη Αγησιλάου.

Ομιλία από τον κ.Ανδρέα Γεωργίου – Μέλος Δ.Σ ΑΕΛ και Υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ:

«Αναλαμβάνοντας ρόλο στο Δ.Σ. του σωματείου μας το καλοκαίρι του 2022, σαν κύριο στόχο μας θέσαμε τον εκσυγχρονισμό, την άμεση αύξηση της βάσης των μελών μας και την αύξηση των οικονομικών μας πόρων και το καταφέραμε. Το σωματείο μας συνεχίζει να εργάζεται μεθοδικά για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την βάση του.
Στην συνέχεια, θέσαμε σαν στόχο την πιο σωστή εμπορική εκμετάλλευση του κλειστού μας, και προχωρήσαμε σε κάποιες ενέργειες, όπως:
• την αφαίρεση διαφημιστικών πινακίδων που χρονολογούνταν σε προηγούμενες δεκαετίες
• τον σωστό σχεδιασμό για νέες πινακίδες
• την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης
• την προσπάθεια παραχώρησης της ονομασίας του κλειστού μας σε κάποιον πιθανό χορηγό
• και αλλα..
Μέσω των πιο πάνω, θέσαμε τις βάσεις για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου. Υπάρχει αρκετό υλικό πλέον και παρουσιάσεις για να βοηθήσουν οποιονδήποτε θα συνεχίσει το έργο μας

Στην συνέχεια, και λόγω της αναγκαστικής ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως αντιλαμβάνεστε η προσοχή μας όλη έπεσε στο συγκεκριμένο τμήμα.
Από την ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο, δηλαδή πριν από δέκα (10) μήνες, ξεκινήσαμε σε συνεργασία με το προσωπικό της ομάδας μια τεράστια προσπάθεια η οποία επέφερε:
•Συμφωνίες ρεκόρ για το σωματείο μας, με στρατηγικούς χορηγούς και υποστηρικτές, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
•Την διάθεση της πλειοψηφίας των VIP Boxes μας στο γήπεδο Άλφα Μέγα (διπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) σε εταιρίες και ιδιώτες και την άντληση σεβαστού ποσου.
•Την δημιουργία σχέσεων μεταξύ του σωματείου μας και αρκετών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και την τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας στα VIP Boxes.
•Την διάθεση σχεδόν 4000 εισιτηρίων διάρκειας παρα το ότι δεν ήταν εύκολο για πολλους και διάφορους λόγους.
•Τον εμπλουτισμό των επίσημων προϊόντων μας στα ΑΕΛ official shops με πολλά νέα προϊόντα.
•Το άνοιγμα του νέου καταστήματος της ΑΕΛ στο γήπεδο Άλφα Μέγα.
•Ρεκόρ πωλήσεων των επίσημων προϊόντων μας και την άντληση σημαντικών κεφαλαίων μέσω αυτού.

Επιπλέον, προχωρήσαμε και σε αριθμό άλλων ενεργειών που αξίζει να αναφέρουμε, όπως:
• Την διοργάνωση MATCHDAY TOUR στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ όπου φιλοξενήσαμε, ξεναγήσαμε και δεξιωθήκαμε εκπρόσωπους 60 περίπου εταιρειών, το οποίο έγινε για πρώτη φορά.
• Την εντυπωσιακή αναβάθμιση / branding των αποδυτήριων μας, διαδρόμων και των γύρω χωρών με όμορφα, κίτρινα και μπλε γραφικά και σήματα της ομάδας μας.
• Την τοποθέτηση διαφημίσεων για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας σε online και offline μέσα.
• Τον σχεδιασμό και εκτέλεση καμπανιών με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σωματείου μας (λαχνοί εισφοράς, φανέλες 1930, ξυστά και άλλα.)
• Την πρόσφατη βράβευση των χορηγών μας και νέου Match Day Tour στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, όπου ξεναγήσαμε, δεξιωθήκαμε, βραβεύσαμε και ευχαριστήσαμε αυτούς! Που επίσης έγινε για πρώτη φορά από την ΑΕΛ.
• Το επικείμενο Gala Dinner του σωματείου μας που είναι σε μόλις 2 μέρες. (Παρασκευή, 29/03/24 στο Ξενοδοχείο Four Seasons – αν κάποιος επιθυμεί να παραβρεθεί έχουμε 4-5 τελευταία εισιτήρια)
Επιπλέον, αναλογιζόμενοι τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το σωματείο μας, δημιουργήσαμε τμήμα κοινωνικής ευθύνης, και δώσαμε μεγάλη έμφαση στο κοινωνικό έργο του σωματείου μας, προχωρώντας σε πρωτόγνωρο αριθμό ενεργειών:
•Καθαρισμούς παραλίων
•Επισκέψεις και δώρα σε ιδρύματα και νοσοκομεία
•Επισκέψεις σε σχολεία
•Εκστρατείες συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις Πλημμύρες στην Ελλάδα
•Εκστρατείες συλλογής τροφίμων για τα Αδέσποτα
•Στήριξη ενεργειών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη
•Φιλοξενία κέντρων και ιδρυμάτων σε διάφορους αγώνες της ομάδας μας στέλνοντας ηχηρά μηνύματα αποδοχής και συμπερίληψης (Κέντρο Εκπαίδευσης και αποκατάστασης ΥΠΑΡΧΩ, Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, Ίδρυμα Θεοτόκος κ.α)
•Φιλοξενία δημοτικών σχολείων σε διάφορους αγώνες της ομάδας μας και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα της κλιματικής αλλαγής, της βίας, του ρατσισμού και άλλα.
•Συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών μας σε τουρνουά ενάντια στην ΒΙΑ.

Συνεχίζοντας, να αναφέρω ότι σαν Δ.Σ., αναλογιζόμενοι και το ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας, προχωρήσαμε σε αριθμό ενεργειών που είχαν στο επίκεντρο τα παιδιά:
•Την διοργάνωση kids day στο κλειστό μας
•Την διοργάνωση FOAM party στο Προπονητικό Κέντρο των Ακαδημιών μας στο Κολόσσι
•Την διοργάνωση φωτογράφησης και παιχνιδιού με μικρούς και μεγάλους από τον Λέοντα και τον Κίτρινο Άγιος Βασίλης στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ τα Χριστούγεννα.
•Την φιλοξενία μαθητών σε διάφορους αγώνες της ομάδας μας
•Το επικείμενο Fun Day τώρα τον Απρίλιο στο Προπονητικό Κέντρο των Ακαδημιών μας στο Κολόσσι
Εδώ θέλω να αναφέρω πως όσοι εργαστήκαμε για όλα τα πιο πάνω, νιώθουμε μια μικρή αδικία καθώς η τεράστια προσπάθεια στα πιο πάνω θέματα φυσιολογικά επισκιάστηκε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Είμαστε όμως αισιόδοξοι για την νέα σεζόν και γι’ αυτό η δουλειά μας για το 24-25 είναι ήδη στα σκαριά και θα συνεχίσει είτε από εμάς είτε από όποιους συνεχίσουν.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το προσωπικό της ομάδας μας στα γραφεία που εργάστηκε σκληρά για να πετύχουμε όλοι μαζί τα προαναφερθέντα, όπως επίσης και τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. για την συνεργασία τους όποτε ζητήθηκε.
Σας ευχαριστώ!»

Ακολουθεί απολογισμός για οργανωτικά θέματα του Σωματείο, Τμημάτων και Ακαδημιών από τον γενικό γραμματέα της ΑΕΛ, κ.Στέλιο Αυγολούπη:

«Καλησπέρα και από εμένα.

Όπως ανάφερε και ο Πρόεδρος έχουν αρχίσει οι εργασίες για το Προπονητικό μας Κέντρο στο στάδιο Αλφαμέγα. Θα τρέξουμε στο επόμενο διάστημα στο θέμα της Πολεδομικής Άδειας για να αρχίσει αυτό το σημαντικό έργο για την ΑΕΛ μας.»

Αναφορά από τον κ.Αυγολούπη για τις επιτυχίες των Τμημάτων στην φετινή σαιζόν, την κατάκτηση πρωταθλήματος Φουτσαλ και πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών. Συνεχάρη τους υπεύθυνους των τμημάτων και αναφέρθηκε επίσης και στην σημαντική ανάληψη του Ευρωπαικού φαιναλ φορ από το Τμήμα Καλαθόσφαιρας.Ο γραμματέας της ΑΕΛ συνέχισε την αναφορά του για το Τμήμα των Ακαδημιών, για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη χρήση από όλες τις ομάδες των Ακαδημιών τεχνολογίας GPS στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ομιλία Νίκος Χριστοδουλίδης – Πρόεδρος Σωματείου ΑΕΛ:

«Αγαπητά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, αγαπητοί φίλοι. Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ της ΑΕΛ σε αυτή την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Σκοπός της σημερινής μας συνάντησης είναι ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για τα δύο χρόνια της θητείας μας στην ηγεσία του Σωματείου μας.
Και ο ορισμός μιας νέας συνέλευσης την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, η οποία θα είναι Εκλογική καθώς όπως γνωρίζεται λήγει η δική μας θητεία τον ερχόμενο Μάιο.

Θα επισπεύσουμε την Εκλογική Συνέλευση και αντί μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς τον ερχόμενο Μάιο να γίνει πιο νωρίς, ώστε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να έχει τον χρόνο να κάνει έγκαιρα τον προγραμματισμό του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα και τμήματα του Σωματείου μας.

Θεωρούμε την σημερινή συνέλευση και την επόμενη εκλογική πολύ σημαντική γιατί όλοι εμείς εδώ, τα μέλη της γενικής συνέλευσης του Σωματείου, θα πρέπει να αποφασίσουμε και να καθορίσουμε το άμεσο μέλλον του Σωματείου μας.

Πριν από δύο χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ μετά από παρότρυνση αρκετών φίλων και μελών της ΑΕΛ, καθώς όπως θυμάστε δεν υπήρχαν ούτε τότε άλλοι ενδιαφερόμενοι, αναλάβαμε την ηγεσία του Σωματείου μας.

Με γνώμονα την μεγάλη μας αγάπη για την ΑΕΛ και στόχο και σκοπό την αναδιοργάνωση του Σωματείου, την βελτίωση της λειτουργίας του, την εγγραφή περισσότερων μελών, την συντήρηση του κλειστού μας γηπέδου, την στήριξη και τη βοήθεια σε όλα τα Τμήματα.

Στη πορεία της θητείας μας προέκυψε και το θέμα της λήξης της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία που το διαχειριζόταν.
Και για να μην ξεχνάμε και να μην διαστρεβλώνουμε την ιστορία, θέλω να θυμίσω και να το τονίσω, αν και είναι χιλιοειπωμένο, ότι η ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο, προέκυψε από την άρνηση των διαχειριστών της ποδοσφαιρικής εταιρείας να συζητήσουν ανανέωση της συμφωνίας με νέους βελτιωμένους όρους για το Σωματείο.

Η προηγουμένη Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όχι μόνο δεν μπήκε στη διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση της συμφωνίας αλλά ουδέποτε απάντησε επίσημα σε καμία επιστολή μας.

Και στο τέλος λόγω της άρνησης της εταιρείας για οποιαδήποτε συνεργασία, το ποδοσφαιρικό τμήμα, φορτωμένο με πολλά χρέη και εκκρεμότητες αφέθηκε να διαχειριστεί από εμάς.

Το ενδιαφέρον από λεγόμενους επενδυτές ή άτομα που επέδειξαν κάποιο ενδιαφέρον πέρσι δεν ήταν ουσιαστικό και δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτό το τεράστιο φορτίο, έγινε από το Δ.Σ του Σωματείου(θα αναφερθώ σε λίγο ξεχωριστά για το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος).

Σε αυτά τα δύο χρόνια θεωρούμε ότι το Δ.Σ έκανε σημαντικό έργο. Σίγουρα έγιναν και αρκετοί λάθη ( και ποιος δεν κάνει λάθη άλλωστε) αλλά τόσο εγώ, τόσο και οι συνεργάτες μου ο καθένας ξεχωριστά, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το αγαπημένο μας Σωματείο.

Θεωρώ ότι αναδιοργανώσαμε και βελτιώσαμε σημαντικά τη λειτουργία του Σωματείου σε συνεργασία με όλα τα Τμήματα.

Άρχισαν να γίνονται γενικές συνελεύσεις όπως προνοεί το Καταστατικό του Σωματείου, κάτι που δεν συνέβαινε πριν και το Σωματείο μας απέκτησε ξανά ζωή.
Εγγράψαμε αρκετά μέλη και λειτουργεί πλέον ο θεσμός των μελών, οι εισπράξεις των συνδρομών και εγγραφών νέων ατόμων.

Και έτσι τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που είναι το ανώτατο όργανο του Σωματείου, μπορεί να αποφασίζει για τις εξελίξεις και το μέλλον της ΑΕΛ.

Αρκετή δουλειά και αρκετά λεφτά δαπανήθηκαν και για τη συντήρηση του κλειστού μας γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για το Σωματείο μας.

Περισσότερα για τα θέματα του Σωματείου και των Τμημάτων θα σας αναφέρει σε λίγο ο γραμματέας κ.Στέλιος Αυγολούπης ενώ αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών θα κάνει ο εκ των Αντιπροέδρων κ.Νικόλας Καρασάμανης και ο Ταμίας κ.Δημήτρης Αγησιλάου και για το Εμπορικό Τμήμα και το Μάρκετινγκ, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Θα σταθώ στο θέμα του Ποδοσφαιρικού Τμήματος που είναι και το θέμα αντιλαμβάνομαι που ενδιαφέρει όλους περισσότερο.

Από την 1η Ιουνίου του 2023, το Δ.Σ ανέλαβε το τεράστιο φορτίο της διαχείρισης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα βρήκαμε μπροστά μας τεράστια και ανυπέρβλητα εμπόδια, κυρίως οικονομικά που προκαλούσαν πολλά προβλήματα για τη σωστή λειτουργία του Τμήματος.

Ωστόσο, με την καλή διάθεση και τη μεγάλη όρεξη για δουλειά από τα μέλη του Δ.Σ αλλά και την μεγάλη εμπειρία που είχε το Προσωπικό του Σωματείου που επιλέξαμε να συνεχίσει μαζί μας, όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν ένα ένα και σε καμία περίπτωση δεν αφήσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από τη πρώτη στιγμή της ανάληψης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο μεγάλος μας στόχος, τον οποίο θεωρώ ότι πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, ήταν να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας, να εξοφλήσουμε και να διακανονίσουμε πολλές εκκρεμότητες και να δημιουργήσουμε οικονομική υγεία στο Σωματείο μας.

Οικονομική εξυγίανση και οικονομική διαφάνεια ώστε να μπορέσει κάποιος επενδυτής ή οποίος άλλος ενδιαφερόμενος ή η οποιαδήποτε διοίκηση, να παραλάβει μια υγιή κατάσταση.

Για να μπουν οι βάσεις, ώστε χρόνο με τον χρόνο να μπορεί να γίνεται ένας καλύτερος προϋπολογισμός και να μπορεί να δημιουργηθεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας σε αυτή την μεταβατική περίοδο σίγουρα δεν ήταν αυτή που αναμέναμε και αυτό μας απογοητεύει όλους.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή αγωνιστικά βρίσκεται πολύ μακριά από το σημείο που όλοι την θέλουμε και την ονειρευόμαστε ωστόσο χρειάζεται ακόμη να γίνει πολλή δουλειά στο οικονομικό για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και όλοι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στη πραγματικότητα.

Θέλω να αναφέρω επιγραμματικά αρκετά πράγματα που έγιναν σε αυτό τον ένα χρόνο της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το πρώτο που θέλω να αναφέρω και να αποκαλύψω απόψε είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς ένα μεγάλο όνειρο για όλους μας, πλησιάζει να γίνει πραγματικότητα και μπήκαν οι βάσεις για να το υλοποιήσουμε.

Εδώ και λίγες μέρες, έχουν αρχίσει τα χωματουργικά έργα, στο περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Αλφαμεγα για τη δημιουργία του Ιδιόκτητου μας Προπονητικού Κέντρο.

Ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο σίγουρα όταν υλοποιηθεί θα αποτελεί ένα στολίδι για το Σωματείο μας.

Ακόμη είμαστε στην αρχή βέβαια και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και δρόμο για να το υλοποιήσουμε. Το σημαντικό είναι ότι έχει τροχιοδρομηθεί.
Περισσότερα θα σας πει σε λίγο ο κ.Αυγολούπης.

-Σε αυτούς τους δέκα μήνες της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν πληρωθεί και διακονιστεί, οφειλές και εκκρεμότητες που άφησε η προηγούμενη διοίκηση πέραν του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ. (αναλυτική οικονομική παρουσίαση θα ακολουθήσει από τον κύριο Καρασαμάνη)

-Αναπροσαρμογή σχεδόν όλων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που είχαν ισχύ και φέτος, κατά 850.000 χιλιάδες ευρώ το περσινό καλοκαίρι και κατά 300.000 τον Ιανουάριο από αποδεσμεύσεις.

-Διευθετήθηκαν ή εξοφλήθηκαν όλες οι υποθέσεις στην επίλυση διαφορών της ΚΟΠ και στο CAS.

-Συμφωνία με την CYTA για νέο συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με καλύτερους οικονομικούς όρους για το Σωματείο μας.
( και όχι χειρότερους όπως κάποιοι προσπάθησαν σκόπιμα να διαρρεύσουν στα Μέσα Ενημέρωσης). Ξεκάθαρα πλέον το κάθε Δ.Σ πλέον θα ξέρει τι θα έχει να λαμβάνει από τα τηλεοπτικά κάθε νέα σαιζόν.

-Ενίσχυση του Προσωπικού και καλύτερη οργάνωση των γραφείων και των τμημάτων. (για το θέμα Εμπορικού τμήματος και μάρκετινγκ θα κάνει ξεχωριστή αναφορά ο Ανδρέας Γεωργίου). Ενοικιάστηκε χώρος για να έχουμε προσωρινά τα γραφεία μας μέχρι τη εξεύρεση χώρου για νέα καινούργια γραφεία.

-Ανακαίνιση των αποδυτηρίων μας στο Στάδιο Άλφαμέγα και δημιουργία προθερμαντηρίου για τους ποδοσφαιριστές πριν από τα παιχνίδια.

-Ανακαίνιση του γυμναστηρίου στο προπονητικό μας κέντρο και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων με αγορά καινούργιου εξοπλισμού για γυμναστήριο και φυσιοθεραπευτήριο

-Δημιουργία του καινούργιου μας σύγχρονου καταστήματος στο Στάδιο Άλφαμεγα το οποίο είναι πραγματικό στολίδι για το Σωματείο και από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα στη Κύπρο.

-Και πολλές άλλες μικρές καθημερινές βελτιώσεις που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στη καλύτερα λειτουργία του Τμήματος.

-Όλα αυτά τα βελτιωτικά έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις κόστισαν πέραν των 200.000 ευρώ.

Θέλω επίσης να σταθώ και στο θέμα του Τσιρείου Σταδίου, που βρήκαμε μπροστά μας μια οφειλή και πάλι της προηγούμενης διοίκησης ύψους 25.000 ευρώ για ζημιές που έγιναν στον αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ που διακόπηκε.

Η οφειλή αυτή παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα μας αφαίρεση 6 βαθμών από την Ομοσπονδία. Θέλω να τονίσω και την κάκιστη συμπεριφορά προς το Σωματείο μας του Προέδρου του ΓΣΟ Κυριάκου Τσολάκη, ο οποίος με την στάση του μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα.

Εδώ να ευχαριστήσω τον κ.Νικόλα Καρασαμάνη που έτρεξε προσωπικά το θέμα και το διευθέτησε.

Περισσότερα για το έργο του Δ.Σ αυτά τα δύο χρόνια θα σας αναφέρουν σε λίγο και άλλα μέλη του Δ.Σ.

Κλείνοντας αυτή την αρχική μου ομιλία θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Δ.Σ, σε όλους τους συνεργάτες μου ξεχωριστά οι οποίοι ο

καθένας στο δικό του τομέα έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας, μεγάλους και μικρούς για την τεράστια βοήθεια και συνεισφορά τους σε αυτή τη προσπάθεια. Να συνεχίσουν να είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΛ επειδή αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της οικογένειας της ΑΕΛ.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βάσο Βασιλείου, τον Κρις Ιακωβίδη και τον Απόστολο Χατζηγιάννη που όσες φορές τους χρειαστήκαμε ήταν εκεί δίπλα μας.

Θερμές ευχαριστίες θέλω να εκφράσω και σε όλο το Προσωπικό για τη πολύ καλή δουλειά που έκανε φέτος. Η εμπειρία που έχει το προσωπικό μας ήταν πολύ σημαντική και μας βοήθησε να ξεπεράσουμε πολλά θέματα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να πω στους κ.Θεόδωρο Αντωνίου και κ.Πλουτή Αβράαμ που με βοήθησαν σημαντικά και ήταν δίπλα μου.

Αγαπητοί φίλοι, η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου έχει φτάσει στο τέλος της. Κάναμε και αρκετά λάθη αλλά θεωρούμε ότι πράξαμε το καθήκον μας και βοηθήσαμε το Σωματείο μας να λύσει αρκετά προβλήματα.

Θεωρούμε ότι κάναμε σημαντικό έργο αυτά τα δύο χρόνια και βοηθήσαμε ουσιαστικά το Σωματείο μας.

Αρκετοί μας έχουν πλησιάσει, ενδιαφερόμενοι λεγόμενοι επενδυτές ή εταιρείες ή φίλοι του Σωματείου λέγοντας μας ότι έχουν σκοπό να επενδύσουν ή να αναλάβουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κανείς δεν μας έχει κάνει κάποια ουσιαστική πρόταση μέχρι στιγμής. Βολιδοσκοπήσεις έχουμε δεχθεί πολλές φορές και κάποιες πρόσφατα.
Όταν υπάρχει κάτι επίσημα να είστε σίγουροι ότι θα το αναφέρουμε αμέσως. Προκηρύσσουμε Εκλογική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει τη Διοίκηση του Σωματείου μας, η πόρτα και ο δρόμος είναι ανοιχτά και μπορεί να καταθέσει την υποψηφιότητα του ή τον

Συνδυασμό και να ζητήσει την ψήφο της Γενικής Συνέλευσης. Εγώ προσωπικά, την δεδομένη στιγμή δεν έχω λάβει ακόμη καμία απόφαση εάν θα διεκδικήσω ξανά την ψήφο της Γενικής συνέλευσης.

Τις επόμενες μέρες θα έχω κάποιες επαφές που ήδη έχω ξεκινήσει με φίλους και συνεργάτες που έχουν εκφράσει πρόθεση για να δημιουργήσουμε ένα συνδυασμό και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας κατά πόσο θα θέσουμε υποψηφιότητα ή όχι στις Εκλογές.

Θα δούμε ανάλογα και με τον ενδιαφέρον που θα προκύψει από άλλους ενδιαφερόμενους. Σας ευχαριστώ.»

Παρουσία περίπου 120 μελών.

- Στις 19:30 άρχισε η συνέλευση.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη και αρκετοί είναι αυτοί που δίνουν το παρών τους.    

Σκοπός της είναι η ενημέρωση των μελών για την οικονομική κατάσταση και άλλα θέματα που αφορουν την Λεμεσιανή ομάδα.

Φωτογραφίες από την αίθουσα "Saint George 1930":

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους… -ThemaSports
16/04 @ 11:31

Τι «χάλασε» τους Γερμανούς και πόσα προ-εισέπραξε ο Σοφοκλέους…

Αύριο λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της ΑΕΛ, την μεθεπόμενη Τετάρτη (24/4). Δεν προκύπτει ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος να «σχηματίσει» συνδυασμό για να διαδεχθεί τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό-ThemaSports
15/04 @ 16:27

AEΛ και Φραντζής πρόσφεραν χαρά σε άτομα με Αυτισμό

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χριστόφορος Φραντζής επισκέφθηκε το Κέντρο Παρέμβασης Ενηλίκων Λεμεσού προσφέροντας χαρά σε άτομα με Αυτισμό.

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!-ThemaSports
15/04 @ 08:27

Το εξωφρενικό... 1/21 τρίποντα της ΑΕΛ που της στέρησε τον τίτλο!

Η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας που έγινε χθες βράδυ στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» και έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να επιστρέψει στους τίτλους μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας».

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!  -ThemaSports
14/04 @ 23:10

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας η ΑΕΛ!

Πάλεψε, τα έδωσε όλα, όμως η Payabl. EKA ΑΕΛ ηττήθηκε με 72-67 από την Πρίστινα στον τελικό της Βαλκανικής Λίγκας, που έγινε στο κατάμεστο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης»

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ