Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια και οι συμπαίκτες του στη Γεωργία μπήκαν στη συνέντευξη Τύπου και έστσαν πάρτι για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ιστορικές στιγμές για την εθνική Γεωργίας, καθώς νίκησε την Εθνική στα πέναλτι και προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2024.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια και οι συμπαίκτες του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, μπήκαν μέσα στην αίθουσα Τύπου και έστησαν το δικό τους πάρτι, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση.

Φωτογραφία με τους παίκτες της Γεωργίας στη συνέντευξη Τύπου:

 
 
Γεωργία - Ελλάδα: Ο Κβαρατσχέλια και η παρέα του εισέβαλαν στη συνέντευξη Τύπου και έστησαν πάρτι
PRINT SCREEN

sport24,gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το ξέφρενο γλέντι των παικτών του Λουτσέσκου για τον τίτλο, στα αποδυτήρια του "Βικελίδης" (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:40

ΠΑΟΚ: Το ξέφρενο γλέντι των παικτών του Λουτσέσκου για τον τίτλο, στα αποδυτήρια του "Βικελίδης" (Φωτογραφίες)

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία του νικώντας μέσα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του, Άρη, με το φινάλε να βρίσκει τους παίκτες του Λουτσέσκου να πανηγυρίζουν ξέφρενα στα αποδυτήρια την τεράστια επιτυχία τους.

Φλέγεται η Τούμπα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:35

Φλέγεται η Τούμπα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ (Φωτογραφίες)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέκλυσαν την Τούμπα και έκαναν τη νύχτα να μοιάζει με μέρα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Οι συγκλονιστικές αντιδράσεις του Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (Φωτογραφίες)-ThemaSports
19/05 @ 22:30

ΠΑΟΚ: Οι συγκλονιστικές αντιδράσεις του Λουτσέσκου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (Φωτογραφίες)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε μετά το φινάλε της νίκης του ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που σηματοδότησε την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Stoiximan Super League: Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη-ThemaSports
19/05 @ 22:25

Stoiximan Super League: Τι ισχύει για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την 3η θέση στη Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να μένει 4ος. Τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Άρης - ΠΑΟΚ: Ξύλο στη φυσούνα στην αποχώρηση των παικτών στο Βικελίδης μετά την ανάδειξη του Δικεφάλου του Βορρά σε πρωταθλητή-ThemaSports
19/05 @ 22:23

Άρης - ΠΑΟΚ: Ξύλο στη φυσούνα στην αποχώρηση των παικτών στο Βικελίδης μετά την ανάδειξη του Δικεφάλου του Βορρά σε πρωταθλητή

Χαμός επικράτησε για λίγο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού έπεσε ξύλο την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν προς τη φισούνα, έχοντας μόλις κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ο Ποντένσε κράτησε όρθιους και Ευρωπαίους τους "ερυθρόλευκους" με γκολάρα και ασίστ-ThemaSports
19/05 @ 22:20

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ο Ποντένσε κράτησε όρθιους και Ευρωπαίους τους "ερυθρόλευκους" με γκολάρα και ασίστ

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 73' με 2-0 εν τέλει αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό με τον Ποντένσε να κρατάει όρθιους τους "ερυθρόλευκους" με μια γκολάρα και μια ασίστ στον Γιόβετιτς. Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν τρίτοι και το τριφύλλι θα πρέπει να πάρει το Κύπελλο για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ