«Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γενναία, έβγαλαν αντίδραση και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Περάσαμε δύσκολα λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, δουλέψαμε σκληρά και μέσα από την προσπάθεια παρουσιαστήκαμε απόψε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου αγώνα.
Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεχτήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα. Συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μας», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά το 2-2 με την Αυστρία.
Ο Νεκτάριος Τριάντης αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «prospects» που εξετάζονται από την Εθνική Ελλάδος. Ο Ελληνοαυστραλός αμυντικός χαφ-στόπερ αποφάσισε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τις μελλοντικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των επόμενων κλήσεων.
Ο Νεκτάριος Τριάντης πήρε την ελληνική υπηκοότητα και στην ΕΠΟ έλαβαν γνώση, με τον ποδοσφαιριστή να διεκδικεί μελλοντική κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας.
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).