«Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γενναία, έβγαλαν αντίδραση και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Περάσαμε δύσκολα λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, δουλέψαμε σκληρά και μέσα από την προσπάθεια παρουσιαστήκαμε απόψε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου αγώνα.
Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεχτήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα. Συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μας», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά το 2-2 με την Αυστρία.
Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζούνιορ, πέτυχε το πρώτο γκολ της εθνικής Πορτογαλίας Κ16 στη νίκη με τριάρα επί της Ουαλίας στο Κύπελλο Ομοσπονδίων, που διεξάγεται στην Τουρκία.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής Παίδων Κ-17 με τη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων. Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 0-0.
Ισόπαλη 0-0 με τη Βόρειο Ιρλανδία εξήλθε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 11ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17.
Δύο προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-15. Οι προπονήσεις θα γίνουν την Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Νοεμβρίου στο κοινοτικό στάδιο Αγίου Θεοδώρου.