Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (25/03 – 01/04) τρία αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τρεις αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου θα υποδεχθεί την Πάφος FC για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:30.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:15.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ Χρυσομηλιά για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Δήμου Πολεμιδιών και θα αρχίσει στις 11:00».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ  - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι με επική ανατροπή η Χάποελ - Πανηγυρισμοί με... κραυγή Λοΐζου στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Hapoel Tel Aviv πήρε το ντέρμπι με την Maccabi Tel Aviv εκτός έδρας για την 20ή αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, με ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS