Δελτίο Τύπου, 26 Μαρτίου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το 2014 η Primetel στάθηκε για πρώτη φορά στην αφετηρία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού. Από τότε πέρασε μία ολόκληρη δεκαετία, έμπρακτης υποστήριξης και συμμετοχής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της πόλης. Πίστη στο ράντεβού της, η Primetel θα είναι και φέτος ο ονομαστικός χορηγός του Primetel Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5χλμ, χρυσός χορηγός και επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

Ο Primetel Εταιρικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ, αποτελεί τη μαζικότερη διαδρομή της διοργάνωσης, καθώς προσελκύει εκατοντάδες εταιρείες και οργανωμένα σύνολα. Ένας αγώνας που ενισχύει τις αξίες της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, ενώ για πολλούς από τους συμμετέχοντες αποτελεί το πρώτο βήμα, για ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του τρεξίματος.

Η Primetel

Η Primetel, είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης στην Κύπρο.

Η εταιρεία έχει το δικό της ιδιωτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών ινών στην Κύπρο. Παράλληλα, η Primetel έχει ένα μεγάλο περιφερειακό δίκτυο, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχοντας συνδεσιμότητα, επικοινωνίες δεδομένων, υποδομή σταθερού δικτύου οπτικών ινών και υπηρεσίες που βασίζονται σε IP μεταξύ βασικών αγορών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Πετρολίνα Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!-ThemaSports
17/04 @ 13:19

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 13:02

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…-ThemaSports
17/04 @ 10:00

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…

Μετράμε αντίστροφα για την Εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το που θα πραγματοποιηθεί στο Περιβόλι του Αγίου στην Δρομολαξιά.

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου-ThemaSports
17/04 @ 09:52

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου

Κύμα στηριξης στην Ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννου Ιωάννου για  τη θέση του Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού

Στην τιτανομαχία Μπάρτσα-Παρί κερδίζει μόνο ένας!-ThemaSports
16/04 @ 13:01

Στην τιτανομαχία Μπάρτσα-Παρί κερδίζει μόνο ένας!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Μπάγερν-Άρσεναλ με σούπερ προσφορά της In2Bet!-ThemaSports
17/04 @ 12:24

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Μπάγερν-Άρσεναλ με σούπερ προσφορά της In2Bet!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ