Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, με αφορμή την αυριανή γενική συνέλευση, αλλά και τα σενάρια που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας για... λαρτζ επενδυτή που ενδιαφέρει να επενδύσει σε Κυπριακή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αυριανή Γενική Συνέλευση: «Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι είναι μία σημαντική μέρα. Είναι καθοριστική για όλους στην ΑΕΛ, λήγει η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβούλιου και θα γίνει απολογισμός. Τα μέλη επίσης πρέπει να είναι παρόντα. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του σωματείου που θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΛ. Θα ανακοινωθεί επίσης η ημερομηνία για την εκλογική συνέλευση, που θα γίνει επίσπευση, ώστε να υπάρχει χρόνος από την οποιανδήποτε διοίκηση αναλάβει τα ηνία του συμβουλίου, για να κάνει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονική περίοδο για οποιοδήποτε θέμα, τόσο για το ποδοσφαιρικό, όσο και άλλα. Πρέπει να δώσουμε μαζικό παρών, τόσο τα μέλη, αλλά και όποιος άλλος θέλει για να εκφράσει τις απόψεις του. Οι απόψεις στα στέκια και στα social media δεν στέκουν κάπου. Η αυριανή συνέλευση θα ξεκινήσει στις 19:00 στην αίθουσα των συνελεύσεων που υπάρχει κάτω από το κλειστό γήπεδο 'Νίκος Σολομονίδης'».

Για την παρούσα διοίκηση: «Υπάρχουν εκλογές και όποιος άλλος θέλει να επαναδιεκδικήσει, θα πρέπει να θέσουν την υποψηφιότητα τους που θα γίνει σε 15-20 μέρες. Θα μάθουμε αύριο. Δεν είναι πλέον Εταιρεία η ΑΕΛ για να αποφασίζει ένα άτομο. Η διαδικασία είναι διαφορετική. Από την στιγμή που αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση, όλα είναι ανοιχτά για όσους ενδιαφέρονται. Θα μπορεί να το πράξει στις εκλογές. Δεν αποφασίζει ένα άτομο για το τι θα συμβει στην ΑΕΛ. Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν για να εκφράσουν την άποψη τους».

Για το αν έχει αποφασιστεί κάτι από την παρούσα διοίκηση: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω και την εξουσιοδότηση, ούτε γνωρίζω αν θα επαναδιεκδίκησουν στις εκλογές. Θα γίνει απολογισμός. Για ότι συνέβη φέτος, στόχος ήταν να γίνει το συστάρισμα στα οικονομικά και να υπάρχει οικονομική διαφάνεια, με σκοπό όποια διοίκηση αναλάβει τον Απρίλιο, να αντιμετωπίσει λιγότερα προβλήματα».

Για το θέμα επενδυτή: «Δεν υπάρχει κανένας επενδυτής και κανένας ενδιαφερόμενος. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάτι τις επόμενες μέρες. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει εκφράσει κανένας το ενδιαφέρον του».

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα είναι αύριο και θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο καθένας που ενδιαφέρεται, είτε είναι μέλος είτε όχι, πρέπει να είναι παρών».

Για το αγωνιστικό: «Είχαμε το τριήμερο, επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Γαρπόζη χωρίς τους διεθνείς. Από αύριο θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν. Ένα παιχνίδι το Σάββατο που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο προπονητής είναι ο αρμόδιος για την ομάδα, για το ποιος πρέπει να αγωνίζεται και ποιος όχι. Η ΑΕΛ δίνει χρόνο σε νεαρούς Κύπριους. Είναι ο Φραντζής, ο Ανδρέου, ο Θεμιστοκλέους και άλλοι».

Για το δημοσιεύματα περί αλλαγής των γκρουπ στο πρωτάθλημα: «Είναι ξεκάθαρο ότι το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει 8-6. Πρέπει να αλλάξει για να μην βλέπουμε ένα όμιλο, στο δεύτερο γκρουπ που οι περισσότερες ομάδες είναι αδιάφορες. Αν επιπλέον δύο ομάδες ήταν στο πρώτο γκρουπ, θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Είναι θέση που εκφράστηκε πριν από 2-3 χρόνια από την ΑΕΛ. Τώρα αν αλλάξει η διοίκηση και αν αλλάξει κάτι δεν μπορώ να το ξέρω».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!-ThemaSports
26/04 @ 08:21

Έριξε τα... «καρφιά» του ο Χριστοδουλίδης λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την σκυτάλη!

Στην ψεσινή ομιλία του στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, λίγο πριν παραδώσει και επίσημα την προεδρική σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, έριξε τα... «καρφιά» του.

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ-ThemaSports
25/04 @ 22:55

Θεωρεί ΚΛΕΙΔΙ την πρόσληψη επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ

Στην ομιλία του προς τα μέλη της ΑΕΛ ο νέος πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, τόνισε μεταξύ άλλων, τη σημασία της πρόσληψης επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή, εξηγώντας τους λόγους...

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»-ThemaSports
25/04 @ 20:34

Κωνσταντίνου: «Οι βασικοί μας στόχοι για το μέλλον της ΑΕΛ - Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση για επενδυτές»

Διαβάστε την ομιλία του νέου Προέδρου της ΑΕΛ, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου, στην αποψινή εκλογική συνέλευση του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Saint George 1930» στο «Νίκος Σολομωνίδης».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ