Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το πόρισμα της Επιτροπής: «Eίναι μια πολύ δύσκολη έρευνα που εδώ και περίπου δύο χρόνια μελετάται. Θεωρώ ότι ο γενικός εισαγγελέας χειρίζεται πολύ σωστά τα πράγματα, γνωρίζω ότι η συνεργασία μας τόσο με τον γενικό εισαγγελέα όσο και με το βοηθό του είναι σωστή και τα χειρίζονται άψογα. Όσον αφορά το πόρισμα Παπασταύρου διερευνάται, όπως και όλα τα θέματα που είναι ανοιχτά. Είμαι ευχαριστημένος και η Αστυνομία κάνει το καθήκον της. Θα το συζητήσουμε για την καθυστέρηση και μετά από συνάντηση με τον Υπουργό, θα του θέσουμε εις υπόψιν κάποια θέματα, όπως και τη βοήθεια της Αστυνομίας σχετικά με τα πορίσματα μας. Έχουμε και άλλα θέματα που είναι εξίσου σοβαρά, όπως η τροποποίηση του νόμου για διάφορα θέματα. Έχουμε κάνει μεγάλες τομές στο νόμο μας και από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το νόμο, ούτως ώστε να περάσει η άποψη μας και να προστατέψουμε και τους αθλητές σαν άτομα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει νόμο που να αναφέρεται στους αθλητές, αλλά χωρίς αυτούς δεν υπάρχει αθλητισμός και πρέπει να τους προστατέψουμε»
Γιατί μιλάμε μόνο για την περίοδο 2019-2023: «Ο νόμος είναι του 17 και η επιτροπή άρχισε το 2019, δεν μπορούμε να πάμε πιο πίσω είναι απλός ο λόγος. Δεν βρήκαμε άτομα να μας μιλήσουν και αν δουλέψουν όλοι προς τη σωστή κατεύθυνση, όλα τα πράγματα θα πανε καλά. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι κάτω από μια μεγάλη υποψία, είναι άδικο αυτό και για την ΚΟΠ αλλά και τη χώρα. Δεν είναι όλα μαύρα και στραβά, αλλά μεγαλώνει η υποψία και ζημιώνει το ποδόσφαιρο σαν ποδόσφαιρο. Το πόρισμα μας εμάς έχει κατάληξη, αν το χειριστούν οι υπόλοιποι σωστά, θα έχουμε και αποτελέσματα».
Για τα αποτελέσματα: «Κάναμε αρκετή δουλειά δύο χρόνια, ταλαιπωρηθήκαμε και δεν θέλω απλά να αναφερθούν τώρα. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τα προβλήματα, όταν πάμε να αλλάξουμε το νόμο. Είναι το «κλειδί» για να έρθουν περαιτέρω εξελίξεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν επιλύεται από το κράτος, είναι τεράστια δύναμη και τα προβλήματα μπορεί να τα λύσει».
Για το πόρισμα που αφορά τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα: «Γίνεται ποινική έρευνα και προχωρά με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία».
Για τα παιχνίδια: «Αν απαντήσω στο ερώτημα σας, θα είναι σαν να απαντώ στο τι λέει το πόρισμα».
Πριν μερικές μέρες, όταν διέρρευσε η επιστολή του Συντεχνιακού αστυνομικού Νίκου Λοιζίδη, ο οποίος εισηγούνταν μη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων οπαδών στο καινούργιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ακολούθησε απίστευτο «στόλισμα» εναντίον του, με κοσμητικά επίθετα στα Social Media.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS