Απίστευτο: Ο προπονητής της Αλγερίας U20 χαστούκισε τους παίκτες του μετά από καυγά με αντιπάλους! (BINTEO)

Απίστευτο: Ο προπονητής της Αλγερίας U20 χαστούκισε τους παίκτες του μετά από καυγά με αντιπάλους! (BINTEO)

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media βίντεο που δείχνει τον προπονητή της U20 της Αλγερίας, Γιασίν Μανάα, να χαστουκίζει τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, έπαιζε η U20 της Αλγερίας με την αντίστοιχη της Τυνησίας και κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα και οι παίκτες των δυο ομάδων σχεδόν ήρθαν στα χέρια. Τότε, ο Μανάα για να τους σταματήσει μπήκε στη μέση και άρχισε να χαστουκίζει τους παίκτες του, όπως φαίνεται και από το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media.

Έντονες είναι προφανώς οι αντιδράσεις με την πράξη του τεχνικού της Αλγερίας, με τους χρήστες του twitter να έχουν ξεσηκωθεί. «Έτσι διδάσκουμε ποδόσφαιρο στα παιδιά! Ο Μανάα νομίζει ότι είναι σε στρατώνα και χαστουκίζει νέους 18-19 ετών, είναι εντελώς απαράδεκτο», αναφέρουν μερικά από τα σχόλια.

Παράλληλα, αρκετός κόσμος ζητάει από την Αλγερινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να λάβει μέτρα κατά του Μανάα.

 

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άνετες και ωραίες στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας η Στουτγκάρδη και η Φράιμπουργκ!

Άνετες και ωραίες στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας η Στουτγκάρδη και η Φράιμπουργκ!

Την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισαν η Στουτγκάρδη και η Φράιμπουργκ, μετά τις νίκες τους με σκορ 2-0 επί της Μπόχουμ και Ντάρμσταντ.