Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στη δουλειά - Μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε»

Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στη δουλειά - Μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μείνει περίπου τρεις μήνες χωρίς κάποια ομάδα, με τα δημοσιεύματα ανά καιρούς να αναφέρουν πως έχει μπει στο στόχαστρο ορισμένων συλλόγων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ωστόσο το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη δουλειά, καθώς όπως τόνισε το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου νέα. Δεν έχω ομάδα, είμαι ελεύθερος, αλλά θέλω να δουλέψω. Μην ανησυχείτε, το καλοκαίρι θέλω να επιστρέψω πίσω στη δουλειά. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο, μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε, δεν έχω κάποια πρόβλημα».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Πορτογαλία: «Ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά στο ποδόσφαιρο».

Ο Μουρίνιο από τότε που απομακρύνθηκε από τη Ρόμα έχει αρκετές προτάσεις για να σκεφτεί σοβαρά, αφού η εθνική Πορτογαλίας, η Μπάγερν, η Νάπολι, ομάδες της Premier League, αλλά και η Σαουδική Αραβία, έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βοηθός Βαλένθια: «Ο Αταμάν προσπάθησε να επηρεάσει το παιχνίδι - Δεν θα τον αφήσουμε να αλλάξει την κατάσταση»

Βοηθός Βαλένθια: «Ο Αταμάν προσπάθησε να επηρεάσει το παιχνίδι - Δεν θα τον αφήσουμε να αλλάξει την κατάσταση»

Ο Χαβιέρ Άλμπερτ, ο βοηθός του Μαρτίνεθ στη Βαλένθια, μίλησε για την συμπεριφορά του Έργκιν Άταμαν.