Γιάννης Ιωάννου

Μπορεί ο Απόλλωνας να μην έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο στο πρωτάθλημα, αφού η κατάληψη ης 7ης θέσης (ήτοι, 1ης στο Β' γκρουπ), δεν αποτελεί κίνητρο για μία ομάδα που για μια δεκαετία έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, όμως ο Πάμπλο Ματσίν προσπαθεί και... βρίσκει κίνητρα στους παίκτες του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφενός γιατί θέλει η ομάδα του να έχει νοοτροπία νικητή ακόμα και σε αυτά τα ματς και αφετέρου, για να διατηρήσει τους πάντες σε αγωνιστική ετοιμότητα και εγρήγορση, ενόψει του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου της 11ης Απριλίου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι κανείς δεν έχει καπαρώσει φανέλα βασικού για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ζητώντας να μην υπάρξει χαλάρωση από κανέναν και όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ειδικά αυτοί που θεωρούνται αναπληρωματικοί, ευελπιστώντας ότι θα τον βάλουν σε... σκέψεις για το πλάνο που προσανατολίζεται να παρατάξει.

Κακά τα ψέματα, ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πολύ καλά πως αρκετοί παίκτες-«κλειδιά» δεν μπορούν να βρίσκονται εκτός ενδεκάδας, αφού ποντάρει πολλά σε αυτούς για τους δύο ημιτελικούς με την Πάφο, όμως δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε εκπλήξεις στο πλάνο του ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, με κριτήριο την παρουσία τους στις προπονήσεις, αλλά και την απόδοση τους στα επίσημα παιχνίδια.

Τρεις από τους παίκτες που αναμφίβολα μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μάχες με την Πάφο, είναι οι Βαλμπουενά, Μάρκες και ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Σαγκάλ (σ.σ. δεν αγωνίστηκε στο επετειακό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών λόγω τραυματισμού), οι οποίοι μάλιστα, έχουν και μία άτυπη μεταξύ τους «κόντρα», για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας στο πρωτάθλημα!

Μέχρι στιγμής μετά από 31 αγωνιστικές και 9 να απομένουν για το φινάλε, προηγείται ο Μάρκες με 9 τέρματα, ακολουθεί ο Βαλμπουενά με 7 και ο Σαγκάλ με 6...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ