Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, ο οποίος σχολίασε το επετειακό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος των δύο αυτών ιστορικών συλλόγων ήταν συγκλονιστικός. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος άρρηκτα συνδεδεμένος με τους αγώνες του Ελληνισμού. Ο λόγος που δημιουργήθηκε το σωματείο του Απόλλωνα ήταν για τους αγώνες του Ελληνισμου. Έχουμε μια σύνδεση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα. Όταν έρχεται μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, αξίζει το χειροκρότημα».

Για το πως βίωσαν τη βραδιά οι άνθρωποι της ΑΕΚ: «Αυτό που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ που τους υποδέχτηκε. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στον Αλμέιδα. Ήθελε να το βιώσει και ο ίδιος. Οι παράγοντες της ΑΕΚ ήξεραν τι να περιμένουν από τον κόσμο της ΑΕΚ, ο προπονητής όμως ενθουσιάστηκε. Όταν είδαν την υποδοχή που έτυχαν, είπαν ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα».

Για το πως το βίωσε ο ίδιος: «Όσο αφορά εμένα προσωπικά, ξύπνησαν θήμησες από τον πατέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα απόλαυσε από ψηλά την κάθε στιγμή αυτής της εκδήλωσης».

Για τον πατέρα του, Παντελή Αθηνή, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ ήταν και μέτοχος της Εταιρείας του Απόλλωνα: «Δεν ξέραμε ότι θα τιμηθεί στα εγκαίνια του γηπέδου ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν άνθρωπος που του άρεσε πολύ αυτή η προβολή. Η αναγνώριση της προσφοράς του είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας που μείναμε πίσω. Ο πατέρας μου γενικότερα ήταν άνθρωπος που προχωρούσε με τα χίλια σε ότι κι αν έκανε. Στον Απόλλωνα μπήκε για να βοηθήσει για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύω ότι έβαλε το λιθαράκι όταν βγήκε η ΠΑΕΕΚ πριν κάποια χρόνια στην Α' κατηγορία. Ακόμη τον θυμούνται στην ΠΑΕΕΚ. Πραγματικά η ΠΑΕΕΚ πήρε μια εξέχουσα θέση στην καρδιά μου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies-ThemaSports
27/04 @ 11:40

Απόλλων: Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies.

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ