Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το τελευταίο διάστημα βρίσκει την Φενέρμπαχτσε στα... κόκκινα, όχι μόνο λόγω των επικείμενων αγώνων με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League (11 και 18 Απριλίου) αλλά και για τα όσα έλαβαν χώρα στην Τραπεζούντα, με τον αγώνα κόντρα στην Τράμπζονσπορ να σημαδεύεται από άγρια επεισόδια που δημιούργησαν σκηνικό πόλωσης στη γειτονική χώρα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Την ώρα μάλιστα που οι άνθρωποι της "Φενέρ" απειλούν ακόμη και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που επιβληθούν κυρώσεις σε παίκτες της για τη συμπεριφορά τους στο φινάλε του αγώνα με την Τράμπζονσπορ (κάποιοι χτύπησαν αντίπαλους οπαδούς που εισέβαλαν στο γήπεδο για να τους επιτεθούν), η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είδε ένα αίτημά της για προσεχές ματς να πέφτει στο κενό.

Αυτό αφορά την επιθυμία της να μην διεξαχθεί στις 7 Απριλίου το Super Cup Τουρκίας απέναντι στην Γαλατάσαραϊ από τη στιγμή που στις 11 αγωνίζεται στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακο, με το δικό της αίτημα να είναι "ας παίξουμε την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου όταν θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα" αλλά να μη γίνεται αποδεκτό.

Όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως δεν θα αναβληθεί το Super Cup, και αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ!-ThemaSports
03/07 @ 17:30

Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ!

Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η διορία που έδωσαν οι Τούρκοι στον Μαροκινό για να απαντήσει, το τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο και το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού από Σαουδαραβικούς συλλόγους.

Σενάρια από Ισραήλ για... Άλτμαν και Κύπρο!-ThemaSports
03/07 @ 16:22

Σενάρια από Ισραήλ για... Άλτμαν και Κύπρο!

Ισραηλινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του Όμρι Άλτμαν στην Κύπρο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απομακρύνεται το 1/4 των υπαλλήλων του συλλόγου-ThemaSports
03/07 @ 16:05

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απομακρύνεται το 1/4 των υπαλλήλων του συλλόγου

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 25% των υπαλλήλων της ομάδας έπειτα από ενδελεχή αξιολόγησή τους, σε μία προσπάθεια μείωσης περιττών εξόδων.

Έβαλε τους... τίτλους τέλους ο Μίκαελ Ποτέ-ThemaSports
03/07 @ 13:15

Έβαλε τους... τίτλους τέλους ο Μίκαελ Ποτέ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, Μίκαελ Ποτέ, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ