Η Αργεντινή στερήθηκε τις υπηρεσίες του -τραυματία- Μέσι απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ ωστόσο πήρε μία άνετη νίκη με 3-0 στο φιλικό των δύο ομάδων στις ΗΠΑ, που ήταν το πρώτο παιχνίδι για την "αλμπιστελέστε" μέσα στο 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά της Αργεντινής επί αμερικανικού εδάφους, με τα οποία "εγκαινίασε" το 2024, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να επικρατεί με 3-0 του Ελ Σαλβαδόρ στο "Venue Lincoln Financial Field".

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αγωνίστηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, με το γεγονός αυτό να μην την εμποδίζει να πάρει μία σχετικά άνετη νίκη.

Ο Ρομέρο άνοιξε το σκορ στο 16' με κεφαλιά και ο Έντσο Φερνάντες έκανε στο 41' δύο τα γκολ της ομάδας του με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Λο Σέλσο στο 52ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Νοτιοαμερικανούς είναι τα ξημερώματα της Τετάρτης όπου αντιμετωπίζουν στο Λος Άντζελες την Κόστα Ρίκα.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Μαρτίνες, Πέρες, Ρομέρο (73' Μολίνα), Ταγλιαφίκο (56' Μπάρκο), Γκονσάλες (46' Γκαρνάτσο), Ντε Πολ (65' Μπουονανότε), Παρέδες, Φερνάντες (46' Οταμέντι), Λο Σέλσο (73' Μακάλιστερ), Ντι Μαρία, Μαρτίνες.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Από το ΡΙΚ οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Παίδων-ThemaSports
17/05 @ 12:09

Από το ΡΙΚ οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Παίδων

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Εθνικής Παίδων

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει πρεμιέρας στο EURO U-17-ThemaSports
15/05 @ 16:37

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει πρεμιέρας στο EURO U-17

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Παίδων ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO U-17.

Στην Ανδόρρα οι αγώνες της Εθνικής Νέων Κ-19-ThemaSports
15/05 @ 11:30

Στην Ανδόρρα οι αγώνες της Εθνικής Νέων Κ-19

Η Εθνική Κ-19 ετοιμάζεται για τους αγώνες της

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ