Η οικογένεια του Νεϊμάρ αρνείται να πληρώσει την εγγύηση για τον Ντάνι Άλβες. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ δήλωσε πως δεν ασχολείται πλέον η οικογένειά του με την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου, έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του, ενώ διατάχθηκε επίσης η αφαίρεση των δύο διαβατηρίων του (βραζιλιάνικου και ισπανικού).

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του Νεϊμάρ θα αναλάμβανε να πληρώσει το ποσό της εγγύησης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι πρόκειται να συμβεί.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ δήλωσε πως δεν ασχολείται πλέον η οικογένειά του με την υπόθεση: "Για εμάς, για την οικογένειά μου, αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Τελεία,"

"Με την απόφαση του ισπανικού δικαστηρίου για την καταδίκη του, υπάρχουν εικασίες και μια προσπάθεια να συσχετιστεί το όνομά μου και του γιου μου με ένα θέμα που δεν είναι πλέον στο χέρι μας".

Sport24.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα-ThemaSports
19/05 @ 20:05

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επιβλήθηκε με 3-1 της Γουέστ Χαμ με πρωταγωνιστή τον Φόντεν (δύο γκολ), για να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα.

Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό coreo των οπαδών με το όνομα του Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 19:57

Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό coreo των οπαδών με το όνομα του Κλοπ

Ο κόσμος της Λίβερπουλ αποχαιρέτησε τον Γιούργκεν Κλοπ στο Laste Dance του στο Άνφιλντ με ένα εντυπωσιακό coreo με το όνομά του.

Ρεσιτάλ από Τζόλη, πέτυχε χατ-τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga 2-ThemaSports
19/05 @ 19:35

Ρεσιτάλ από Τζόλη, πέτυχε χατ-τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ στην Bundesliga 2

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν μία ομάδα μόνος του στο ματς της Φορτούνα με το Μαγδεμβούργο, αφού πέτυχε χατ-τρικ και την οδήγησε στην επικράτηση με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga 2, πριν τα ματς με την Μπόχουμ με στόχο την άνοδο.

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου-ThemaSports
19/05 @ 17:48

Με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Χέρενφεν - Αγωνίστηκε ο Λοΐζου

Εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα (19/05) το απόγευμα η Χέρενφεν από την Σπάρτα Ρότερνταμ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Ολλανδίας.

Συγκλονιστικές εικόνες: Η αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 17:17

Συγκλονιστικές εικόνες: Η αποθεωτική υποδοχή στο πούλμαν της Λίβερπουλ για το «αντίο» του Κλοπ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δημιούργησαν συγκλονιστική ατμόσφαιρα υποδεχόμενοι το πούλμαν της ομάδας έξω από το «Άνφιλντ», πριν το τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «ρεντς».

Ήττα για την ΑΙΚ Στοκχόλμης - Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Πίττα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 17:00

Ήττα για την ΑΙΚ Στοκχόλμης - Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Πίττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης ηττήθηκε σήμερα (19/05) το απόγευμα με 2-1 εκτός έδρας από τη Χάμαρμπι, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της Σουηδίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ