Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ρολογιών, Garmin Cyprus, με δοκιμασμένη επιτυχία στη χρονομέτρηση αθλητικών γεγονότων, αποτελεί και φέτος τον επίσημο χρονομέτρη του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ακρίβεια στη χρονομέτρηση όλων των διαδρομών του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχή έκβαση του Μαραθωνίου, στον οποίο συμμετέχουν χιλιάδες αθλητές, γι’ αυτό και φέτος θα φέρει τη σφραγίδα και την αξιοπιστία της Garmin Cyprus, σε ένα διήμερο με δοκιμασίες απόλυτης αντοχής. Τα αποτελέσματα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς, θα επικυρωθούν από την κορυφαία στο είδος της εταιρεία, την οποία εμπιστεύονται αθλητές παγκόσμιας κλάσης.

Η Garmin Cyprus

Η C.A.Petrides LTD ιδρύθηκε το 1978 από τον Chris Petrides με το όνομα Aquasof και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον ναυτιλιακό εξοπλισμό. Απέκτησε τη σημερινή ονομασία το 1992. Από το 1990 η C.A. Petrides LTD είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας Garmin για την Κύπρο και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους Garmin στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Garmin σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ποικιλόμορφη σειρά φιλικών προς τον χρήστη φορητών και σταθερών προϊόντων, για το αυτοκίνητο, τη γυμναστική και κάθε είδους εξόρμηση. Πλέον η Garmin είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία δορυφορικής πλοήγησης, με τα αθλητικά κυρίως ρολόγια της να έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αθλητή που ανακαλύπτει τα όρια του σε στεριά και θάλασσα.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024.

Με σημείο εκκίνησης τον Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.

Το Σάββατο 13 Απριλίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 14 Απριλίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον RemAthlon Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.limassolmarathon.com

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φουλ για ημιτελικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!-ThemaSports
18/04 @ 14:23

Φουλ για ημιτελικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!-ThemaSports
17/04 @ 13:19

Δύο ακόμη έπη για να κλείσει η τετράδα!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 13:02

90 (ή παραπάνω;) λεπτά από τον τελικό!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…-ThemaSports
17/04 @ 10:00

Έρχεται η εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου…

Μετράμε αντίστροφα για την Εβδομάδα του Αγίου Λαζάρου και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το που θα πραγματοποιηθεί στο Περιβόλι του Αγίου στην Δρομολαξιά.

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου-ThemaSports
17/04 @ 09:52

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου

Κύμα στηριξης στην Ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννου Ιωάννου για  τη θέση του Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού

Στην τιτανομαχία Μπάρτσα-Παρί κερδίζει μόνο ένας!-ThemaSports
16/04 @ 13:01

Στην τιτανομαχία Μπάρτσα-Παρί κερδίζει μόνο ένας!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ