Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο Κύπριος προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για την Εθνική Κύπρου: «Είναι μια από τα ίδια των τελευταίων χρόνων. Κάνοντας ένα φιλικό, θέλεις να δοκιμάσεις κάποια πράγματα από πλευράς τακτικής, κάποιους νέους παίκτες. Η τακτική φιλοσοφία της ομάδας δεν έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και από την κλήση των ποδοσφαιριστών. Είναι ολοφάνερο ότι οι πλείστοι παίκτες είναι αμυντικογενείς και παίζουν σε κάποιες θέσεις που δεν αγωνίζονται με την ομάδα τους. Έχοντας 9 αμυντικογενείς παίκτες είναι δύσκολο να κάνεις κατοχή μπάλας και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Τιμούρ, τέλος. Αν ο υπεύθυνος στην ΚΟΠ είναι ο τεχνικός διευθυντής τότε αυτός πρέπει να δεχτεί τα πυρά για να αναλάβει πρωτοβουλίες για να το αλλάξει».

Για τη μάχη του τίτλου: «Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αλλά σήμερα που μιλάμε δίνω προβάδισμα όπως είναι η βαθμολογία, έτσι δίνω τις πιθανότητες. Ίσως κριθεί και την τελευταία αγωνιστική ο πρωταθλητής. Τα πάντα αλλάζουν βδομάδα με βδομάδα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!-ThemaSports
19/05 @ 15:05

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος-Τσεχία!

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αυριανό πρώτο αγώνα της Εθνικής μας με την Τσεχία για τον πρώτο όμιλο του EURO U-17.

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»-ThemaSports
19/05 @ 14:27

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες του EURO Κ-17»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO under 17 και οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο μας, μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της UEFA.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»-ThemaSports
19/05 @ 12:58

Ο Κωστάκης Αρτυματάς κοντά στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Κ-17 - «Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!-ThemaSports
19/05 @ 12:07

Αρχίζει το EURO U-17, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο!

Αναμονή τέλος! Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EURO U-17 φτάνει στο τέλος της!

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17-ThemaSports
18/05 @ 13:03

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Σε ρυθμούς πρεμιέρας της τελικής φάσης του EURO U-17, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Από το ΡΙΚ οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Παίδων-ThemaSports
17/05 @ 12:09

Από το ΡΙΚ οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Παίδων

Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Εθνικής Παίδων

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ