Άρης: Όμορφη κίνηση... πρόσφεραν χαρά σε παιδιά του ειδικού σχολείου «Απόστολος Λουκάς»

Άρης: Όμορφη κίνηση... πρόσφεραν χαρά σε παιδιά του ειδικού σχολείου «Απόστολος Λουκάς»

Την ευκαιρία να προσφέρουν λίγη χαρά σε παιδιά του ειδικού σχολείου «Απόστολος Λουκάς» είχε η αντιπροσωπεία του Άρη την οποία μεταξύ άλλων αποτελούσαν και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας Λένος Σωφρονίου και Έντι Σεμέδο.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο στάδιο Άλφαμεγα και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να περάσουν ένα διαφορετικό και ευχάριστο πρωινό. 

Η επίσκεψη των παιδιών  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου, που είναι και η παγκόσμια μέρα για το σύνδρομο Down, εντάσσεται στο πλαίσιο δραστηριοτήτων κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας. Η ανιδιοτελής αγάπη που τόσο απλόχερα μας χάρισαν τα παιδιά, ήταν κάτι που άγγιξε τις καρδιές όλων. 

Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 1Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 2Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 3Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 4Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 5Η ανιδιοτελής αγάπη των παιδιών του Απόστολου Λουκά image 6

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Θα ζήσουν ιστορικές στιγμές οι οπαδοί μας στην Ιταλία - Πολλοί αντίπαλοι μας έπεσαν έξω»

ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Θα ζήσουν ιστορικές στιγμές οι οπαδοί μας στην Ιταλία - Πολλοί αντίπαλοι μας έπεσαν έξω»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών για την Ιταλία, για τον αυριανό (10/12, 22:00) μεγάλο αγώνα με αντίπαλο τη Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.