Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχόλιο για την Επιτροπή Δεοντολογίας: «Το σχόλιο μου είναι ότι σκοτώνουμε το ίδιο μας το προϊόν. Είμαστε σε σωματειακό καθεστώς και αναζητούμε εδώ και ένα χρόνο κάποιον βασικό επενδυτή ή κάποιον να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι, απλώς είμαστε σε διαδικασία εξεύρεσης. Όταν η Επιτροπή Δεοντολογίας βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις  χωρίς βάσιμα στοιχεία και χρησιμοποιεί τη λέξη “πιθανόν” τότε η φθορά μένει σε εμάς. Όταν οι χορηγοί και οι υποψήφιοι επενδυτές τα βλέπουν θα ενδιαφερθούν;».

Και πρόσθεσε: «Όποιος νομίζει πως επενδυτές και χορηγοί δεν τα βλέπουν αυτά, σας διαψεύδω. Πώς να επενδύσει κάποιος στο ποδόσφαιρο με τέτοιες ανακοινώσεις. Ψες στην ισπανική Ομοσπονδία έγινε έφοδος και συλλήψεις. Αν έχουν στοιχεία ας το κάνουν και στην Κύπρο. Έχει λίγα χρόνια ακούμε τα ίδια. Ένας ποδοσφαιριστής όταν τα βλέπει αυτά, θα έρθει στην Κύπρο; Όχι… θα προτιμήσει άλλη χώρα. Θυμάστε και την περίπτωση με το “γνέψιμο” του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης σε πέναλτι πριν λίγα χρόνια με την ανακοίνωση του προέδρου τότε της Επιτροπής Δεοντολογίας που έβγαλε από μόνος του πόρισμα και έβαλε στο στόμα του ένα σωματείο 120 χρόνων. Σκοτώνουμε το προϊόν μας και τους δώσαμε και εμείς την τροφή…».

«Όταν χορηγός σου με τον οποίο έχεις και φιλική σχέση σου στέλνει δημοσίευμα σε μήνυμα σε σατιρικό ύφος “τι είναι αυτά;”, βλέπεις και εσύ ότι τα κοιτάνε. Αλλά δεν έχουμε στοιχεία και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, αν είναι δυνατόν», συνέχισε και κατέληξε για τα διοικητικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Εγώ είμαι μαζί με τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το σχήμα, δεν προτίθεμαι να κατεβάσω δικό μου συνδυασμό. Έχει παρθεί απόφαση για να επαναδιεκδικήσει το παρόν Δ.Σ., ναι. Θα ενημερώσουμε πρώτα τα μέλη μας κάποια στιγμή και ακολούθως θα περιμένουμε την Γενική Εκλογική Συνέλευση».

Για το τμήμα φούτσαλ: 

«Όταν αντικρίζεις αυτό το θέαμα που είδαμε ψες δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Ρεκόρ για τη φουτσαλική ΑΕΛ η παρουσία 2.000 οπαδών, πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο από το 2019 που είμαι στο τμήμα. Πάμε πλέον για το τρεμπλ αφού κατακτήσαμε και το σούπερ καπ», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον μελλοντικό του στόχο.

«Να συνεχίσει υπάρχει αυτή η οικογένεια για πολλά χρόνια, με ή χωρίς τίτλους να μείνει αυτό το κλίμα, ένας οργανισμός ζωντανός και να συνεχίσει το τμήμα την πορεία του ώστε να μην χαθεί αυτός ο ωραίος μηχανισμός του τμήματος φούτσαλ», υπογράμμισε.

Για το θέμα ξένων που έθιξε η Ομόνοια και της προειδοποιήσεις: «Ποτέ δεν έγιναν συζητήσεις σε ό,τι αφορά στους ξένους παίκτες και μαζί με την Ομοσπονδία θα αποφασιστεί. Η ΑΕΛ δεν εξέφρασε ποτέ κάποια δημόσια τοποθέτηση για το θέμα ξένων παικτών. Αν είναι για το καλό του αθλήματος θα αποφασίσουμε μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία».

Tags
ΑΕΛ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…-ThemaSports
26/04 @ 12:38

O Μάριος Ζαχαρίου στο πλάι του Συμεού…

Αρχές του επόμενου μήνα, επιστρέφει στο καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ, ο Πάμπος Συμεού. Στενός του συνεργάτης θα είναι ο Μάριος Ζαχαρίου, ο οποίος ήταν για μια οκταετία σε διάφορες θέσεις, στα τμήματα υποδομής και στην επαγγελματική ομάδα των γαλαζοκίτρινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ