Τους υψηλούς στόχους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έναρξη της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κατάκτηση τίτλων και η συμμετοχή στο Champions League ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έναρξη της συνεργασίας με τους «πράσινους».

 

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το αν είχε άλλες προτάσεις, πέραν αυτής του Παναθηναϊκού: «Ναι, είχα άλλες επιλογές. Όμως θεώρησα ότι το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου τη δεδομένη στιγμή της καριέρας μου και για τη ζωή μου, είναι ο Παναθηναϊκός η καλύτερη επιλογή συλλόγου, είναι η καλύτερη πόλη και η καλύτερη χώρα για να ζεις. Τώρα είναι η στιγμή που θέλω να κερδίσω τίτλοθς, να παίξω στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι ο κατάλληλος για εμένα»

Για το αν έχει μιλήσει με παίκτες του Παναθηναϊκού για να πάρει πληροφορίες: «Ναι, φυσικά μίλησα με αρκετούς που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στον σύλλογο και μου είπαν τα καλύτερα. Μίλησα με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και μετά από αυτή τη συζήτηση ήταν ξεκάθαρο ότι θέλω να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη».

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω αρκετά γιατί οι Σέρβοι είναι σαν αδερφός λαός με τους Έλληνες. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει χρόνια χωρίς να έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και ασφαλώς τις κορυφαίες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός, να κερδίζουν τίτλους. Ελπίζω να το καταφέρουμε. Και βέβαια πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και στην τρέχουσα σεζόν το πρωτάθλημα. Για μένα το πιο σημαντικό σε αυτή την τριετία που θα βρίσκομαι εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League με αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του αγωνιστικά: «Το πιο σημαντικό στοιχείο για εμένα είναι ότι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να δίνω το 200% σε κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές παίζω καλά, κάποιες άσχημα, αλλά πάντα δίνω το μέγιστο. Προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να γίνονται καλύτεροι».

Για το σημείο κλειδί στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό: «Όπως είπα και πριν, το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που έχει χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και υπάρχει ένα καλό πλάνο. Ο αθλητικός διευθυντής και γενικά ο σύλλογος κάνουν τα πάντα και προετοιμάζουν τα πάντα για να κατακτηθούν τίτλοι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι μου παρουσίασαν όχι μόνο το πλάνο της επόμενης σεζόν, αλλά το σχέδιο των επόμενων τριών ετών, κάτι εξαιρετικά σπουδαίο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θα δίνω καθημερινά σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους, να παίξουμε στην Ευρώπη και να περάσουμε τρία φανταστικά χρόνια»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!-ThemaSports
27/04 @ 13:44

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες στην ομάδα.

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού-ThemaSports
27/04 @ 12:53

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι από τους προπονητές που κάνει παρατηρήσεις, και μάλιστα σε έντονο ύφος, στους ποδοσφαιριστές του μετά από κάποιο παιχνίδι.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ-ThemaSports
27/04 @ 12:27

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κρίσιμη και σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»-ThemaSports
27/04 @ 11:59

ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δεν ξεχνά… Αθάνατος»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα-ThemaSports
27/04 @ 11:47

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Αρκετές είναι οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ που θα παρατάξει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ-ThemaSports
27/04 @ 11:23

Αποφασίζει για ενδεκάδα και Μπερνάρ ο Τερίμ

Παναθηναϊκός και υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα σχετικά με την ομάδα που θα παρατάξει ο Φατίχ Τερίμ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ