Πόλυς Χαραλάμπους

Βρίσκεται στα πάτρια εδάφη τα τελευταία 24ωρα, ο Λοΐζος Λοΐζου . Ο επιθετικός της Χερένφεϊν, είναι με την αποστολή της εθνικής ομάδας, για τα φιλικά ματς, το σημερινό με την Λετονία και αυτό της 25ης Μαρτίου με την Σερβία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είδαμε κάπου δηλώσεις του «Λόϊ», αλλά πρέπει να είναι χαρούμενος που αναπνέει ξανά κυπριακό αέρα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια και τους φίλους του. Το ψωμί της ξενιτιάς άλλωστε είναι πικρό, όσες φιλοδοξίες κι αν έχει ο άνθρωπος (και δη ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) στη ζωή του…

Ο «φάκελος» Λοΐζου, θα είναι μέσα στα καλοκαιρινά ζητήματα προγραμματισμού στην Ομόνοια. Ο 20χρονος επιθετικός, πηγαίνοντας δανεικός πριν δυό μήνες στην Χερενφέιν, λογικά θα περίμενε ότι θα έπαιρνε πολύ περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής, έχει μόλις 2 συμμετοχές ως αλλαγή. Δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους, αλλά εικάζουμε ότι ο τεχνικός της Ολλανδικής ομάδας, έκρινε ότι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων παιχτών που έχει στην διάθεση του.

Αν και πήγε δανεικός, στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στο OFC ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, αποκάλυψε ότι o διεθνής άσος, παραμένει στο payroll (μισθολόγιο) της πράσινης εταιρίας και δεν εισέπραξαν οποιοδήποτε ποσό από την Χερενφέιν για τον δανεισμό του.

Φάνηκε παράξενο σε πολλούς, όταν τον άκουσαν να προβαίνει δημόσια σε τέτοια τοποθέτηση, αλλά προφανώς είχε την… σκοπιμότητα της η απόφαση του αφεντικού του «τριφυλλιού». Πως θα χειριστεί το ζήτημα που αφορά στο μέλλον του Λοΐζου, θα μάθουμε το καλοκαίρι.

Αν ο παίχτης δεν αρχίσει να… γράφει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Χέρενφειν μέσα στους επόμενους δυο μήνες, το πιθανότερο είναι να εγκαταλείψει τη χώρα της τουλίπας.

Η μπάλα πλέον θα είναι στα πόδια του ιδίου και του μάνατζερ του. Θα επιδιώξουν να βρει άλλο κλαμπ στο εξωτερικό ή θα «επαναπατριστεί»; Έχοντας την εμπειρία αυτών των δυο μηνών, μάλλον καταλαβαίνει ο Λοΐζου, ότι τα πράγματα για να «πιάσει» κάποιος Κύπριος παίχτης σε ομάδα του εξωτερικού, δεν είναι τόσο εύκολα…   

Αυτονόητο είναι, πως αν ο βραχύσωμος ακραίος επιθετικός δεν μπει πιο δυνατά στην εξίσωση (με περισσότερες συμμετοχές) της ομάδας με τις καρδούλες, τότε θα είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να εμφανιστεί άλλη ομάδα που θα τα «σκάσει χοντρά» στην Ομόνοια για να τον κάμει δικό της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ